Vajinal iltihap kısırlık:((

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
846
Puanlar
73
Merhaba kızlar 4 aydır evliyim hic korunmadim olmuyor çocuğum ve bugün öğrendim ki vajinal iltihap kısırlık yapıyormuş. Ben kendimi bildim bileli hep vajinal iltihap sorunu yaşadım tedavi olsamda hep tekrarlıyor sürekli akıntim var çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye aranız da iltihap olupta hamile kalan varmi?? Ya bende bu sorun kısırlığa yol açtıysa o zaman hic çocuğun olmazmi çok korkuyorum(

Bende ayni durumdayim canim bir turlu gebe kalamiyorum

Canım korkma tedavi olup yok ettiğin anda kalırsın inş sanırım bende de var akıntım falan cok vajinal enfeksiyon belirtileri neler detaylı yapabilirmisin?? Sogan kürü yap iltihaba iyi geliyormus

Canım korkma tedavi olup yok ettiğin anda kalırsın inş sanırım bende de var akıntım falan cok vajinal enfeksiyon belirtileri neler detaylı yapabilirmisin?? Sogan kürü yap iltihaba iyi geliyormus
Canım sari yada beyaz akıntı oluyor devamlı ama kokusuz kaşıntıda yok fakat devamlı akıntı var smear testi yapıldı vajinal iltihap çıktı krem fitil verdi ben fitili kullanamadım yaa

Benim bir çocuğum var ama hamileleiğimde başlayan o iltihap hiç bitmedi mantar değil sizin dediginiz gibi sürekli akıntı dr fitil verdi ama o geçici çözüm sonra tekrar ediyo.ama burda kk da bi arkadas ablasının da ayni sıkıntıyı yaşadığını (iltihab yani ) doktoru da ona enjektörle orays az sirke ve suyu karistirip sıkmasini soylemis 1 ay sonra bitmiş tamamen.iģnesiz enjektörle yani ben denemedim biraz yakıomuş ama sizde bi dra sorun derim

Canım sari yada beyaz akıntı oluyor devamlı ama kokusuz kaşıntıda yok fakat devamlı akıntı var smear testi yapıldı vajinal iltihap çıktı krem fitil verdi ben fitili kullanamadım yaa
Bende de devamlı beyaz akıntı var baska bir şikayet yok ben o akıntıları da normal sanıyodum bende de mi var acaba akıntın cok mu fazla

Bende de devamlı beyaz akıntı var baska bir şikayet yok ben o akıntıları da normal sanıyodum bende de mi var acaba akıntın cok mu fazla
Fazla cabim.beyaz normal yumurtlama döneminde filan oluyor da bende sarıda var ya

Fazla cabim.beyaz normal yumurtlama döneminde filan oluyor da bende sarıda var ya
Canım ben polikistik overim yumurtlama dönemim falan yok dogru düzgün bende hep beyaz akıntı oluyo rengi baya beyaz hergün oluyor acaba bende sıkıntı var mı ama baska hiç şikayet yok??? Seni cok sıktım farkındayım ama bu Son sorum canım sende sogan suyunu bir arastır enfeksiyona iyi geliyor diyolar, ve de vajinaya sarımsak tamponu yapanlar duymustum

Hmm o zaman fazlaysa iltihap olabilir canım vajinada az akıntılar beyaz renksiz akıntılar normalmiş ama yoğunsa bi sıkıntı olabilirmiş hic smear testi yaptılar mı sana. Bu arada ne sıkması canım dertkesiyoruz. Dediklerini de hemen araştırıcam ama oraya sarimsak tamponu ayy çok korkunç geldi:)

Evet sarımsak tamponu korkunç geliyor ama bir arkadasım cok faydasını gördüğünü söylemişti hayır canım bana o dediğin testten yapmadılar ben bu şikayetten dolayı hiç doktora gitmedim normal sanıyordum o dediğin test Nasıl Yapılıyor özel de yapılsa cok masraf cıkarmı

Bilmiyorum ki ben devlette yatırmıştım akıntıdan demir bi aparat yardımıyla ornek alıyorlar canim

Merhaba kacinci ayda hamile kaldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…