• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal fitiller adet düzensizliği yapar mı

Yagmur09756

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
177
14
48
Vajinamda enfeksiyon var defalarca doktora gittim ilaç kullandım geçmedi, en son bi doktor 2 tane fitil yazdı(neopenotran ve gynflor) neoprnotran günde 1 kez gynoflor günde 2 kez kullanmam gerekiyormuş ama adet düzensizliği yaptı bunu yapınca. Fitillerden adet düzensizliği olur mu? Bu ay 1 hafta erken oldum?

Bence olabilir bende rahatsız olupda ilaç kullandığım her dönem ya çok erken olurum yada çok geç.Mutlaka etkilemiştir. Fitilleriniz bitince normale döner bence.

Bence olabilir bende rahatsız olupda ilaç kullandığım her dönem ya çok erken olurum yada çok geç.Mutlaka etkilemiştir. Fitilleriniz bitince normale döner bence.
Gerçekten mi benim de öyle vajinaya fitil ya da doktora muayene olurken bi şey koyuyorlar ya da yağ yazdı doktor onun aparatını koymuştum kısaca bi şey koyunca zarar görüyor bence vajina çok hassas yapısı bozuluyor ben fitil kullanmayacam artık adetken de kullanılabiliyor mu bilginiz var mı bunlar da bitsin daha kullanmam

Enfeksiyon devam ettiği için gecikiyor aslında.. O fitil en çabuk iyileştiren ilaç yoksa krem ya da hapla enfeksiyon geçene kadar mahvoluyorsunuz.

Back