- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
kizlar gynomac kullaniorm mantar icin firilden once sadece kaşıntım vardi o amacla kullandm akinti cok cok azdi kullanimdan once beyaz akinti oluyor ya o cok azdi.fitile basladigimda skinti olmadi ilk gunler son gunler u gunluktu fitil yani 6. ve 7. gunler pembe akinti kanda diyebiirim heralde bilmiorm az mikatrda geldi smdi bitti 1 gun oldu bitel baktm yine pembe gelmis yasayan varmi durumu fitil tahriş ni yapti ondanmi tedavi oncesi boyle hayatimda pembe akinti yada pembe kanla karsilasmadm fitilden sonra oldu ne olduysa ama fitili takarken skinti yasamadm hani zorlamadm hemen iceri girdi ztn sadece sonrasinda bir kac yerde arastirdim tahris sonucu olabilir gbi yazilar gordm ama randevu alicam taaa 2 hafta sonrasina veriyor gidicemde gidemiorm gidersem 2 3 hafta sonra gidicem o ayri.birde reglm baslicak tarlusal icmeye basladm gebe deilim isler karıştı
bana yazarsınız sevinirim yani kulanandikdan sonra bu pembe sey devam ettimi az miktarda sonra gectimi kendi kendine yeni bitti fitil ztn.bi ars adet oldm sandm yazz a baslicam baslayamiyorm adetmiyiz deilmiyim die.ama deilimdir heralde adet olsa sokulmesi lazm en azindan 1 gun bile olsa die dusunuorm
bana yazarsınız sevinirim yani kulanandikdan sonra bu pembe sey devam ettimi az miktarda sonra gectimi kendi kendine yeni bitti fitil ztn.bi ars adet oldm sandm yazz a baslicam baslayamiyorm adetmiyiz deilmiyim die.ama deilimdir heralde adet olsa sokulmesi lazm en azindan 1 gun bile olsa die dusunuorm