- 18 Ekim 2022
- 1
- 0
- 25
- Konu Sahibi Cicibirkiziste
Kızlar gyno lomexin fitil kullandım. 2 li fitil. Vajinitim için. Ama fitili yerleştirdikten 15 dk sonra kasıkta ağrı, yanma ve kanama başladı. Neden oluyor başınıza gelen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ilk defa bu fitilden kullandım 3 gün arayla 2 tane. 1 hafta oldu hala kanla karışık akıntım var. Sizin ne durumda geçti mi?Kızlar gyno lomexin fitil kullandım. 2 li fitil. Vajinitim için. Ama fitili yerleştirdikten 15 dk sonra kasıkta ağrı, yanma ve kanama başladı. Neden oluyor başınıza gelen varmı
Ben de ilk defa bu fitilden kullandım 3 gün arayla 2 tane. 1 hafta oldu hala kanla karışık akıntım var. Sizin ne durumda geçti mi?
Kanama ne kadar sürdü nasıl durduBen de ilk defa bu fitilden kullandım 3 gün arayla 2 tane. 1 hafta oldu hala kanla karışık akıntım var. Sizin ne durumda geçti mi?
Merhaba ben de bu fitilden kullandım ilk kullanımdan sonra hafif pembe süt kesiği akıntım oldu geçti 3 gün sonra regl oldum reglin bittiği gün fitili tekrar uyguladım şimdi üzerinden 24 saat geçti ama ilginç bi şekilde kanamalı akıntı başladı. Siz doktora görünmüş müydünüz normal miymiş?Ben de ilk defa bu fitilden kullandım 3 gün arayla 2 tane. 1 hafta oldu hala kanla karışık akıntım var. Sizin ne durumda geçti mi?
Merhaba doktora görünmedim kendiliğinden geçtiMerhaba ben de bu fitilden kullandım ilk kullanımdan sonra hafif pembe süt kesiği akıntım oldu geçti 3 gün sonra regl oldum reglin bittiği gün fitili tekrar uyguladım şimdi üzerinden 24 saat geçti ama ilginç bi şekilde kanamalı akıntı başladı. Siz doktora görünmüş müydünüz normal miymiş?
Kaç gün sürmüştü acabaMerhaba doktora görünmedim kendiliğinden geçti
Aylar oldu inanın hatırlamıyorum 1 hafta 10 gün kadar ara ara olmuştu galibaKaç gün sürmüştü acaba
Endişelencek bişey mi acabaBenim reglimin bittiği gün akşamı yaptım fitili ertesi gün böyle oldu reglimle de alakalı olabilir bilemiyorum. 13’ünde randevum var ama panik atak birisiyim normaldir umarımAylar oldu inanın hatırlamıyorum 1 hafta 10 gün kadar ara ara olmuştu galiba
Regl bitiminde yaptıysanız çok normal bence bir sorun yoktur korkmayın. Ben normal bir zamanda yaptığım halde kanlı akıntım olmuştu.Endişelencek bişey mi acabaBenim reglimin bittiği gün akşamı yaptım fitili ertesi gün böyle oldu reglimle de alakalı olabilir bilemiyorum. 13’ünde randevum var ama panik atak birisiyim normaldir umarım
teşekkür ederim rahatladım gerçektenRegl bitiminde yaptıysanız çok normal bence bir sorun yoktur korkmayın. Ben normal bir zamanda yaptığım halde kanlı akıntım olmuştu.
Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama neden olduğunu öğrenebilsiniz mi acabaBen de ilk defa bu fitilden kullandım 3 gün arayla 2 tane. 1 hafta oldu hala kanla karışık akıntım var. Sizin ne durumda geçti mi?
Yok öğrenemedim ama normalmiş sanırım. Sorun yaşamadım zaten geçti hemen.Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama neden olduğunu öğrenebilsiniz mi acaba
Ben 3 gün fitil kullandım kullandığım süre ile beraber 5 gün az az peçeteye gelen kanamam oldu. Reglme 4-5 gün kala yapmıştım . Şimdi de reglm gecikti o yüzden telaşlandım biraz regl gecikmesi yapar mı sizceYok öğrenemedim ama normalmiş sanırım. Sorun yaşamadım zaten geçti hemen.
Gerçekten hiç bilmiyorum 2 sene geçmiş ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorumBen 3 gün fitil kullandım kullandığım süre ile beraber 5 gün az az peçeteye gelen kanamam oldu. Reglme 4-5 gün kala yapmıştım . Şimdi de reglm gecikti o yüzden telaşlandım biraz regl gecikmesi yapar mı sizce