- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
MERHABALAR. .
25 şubatta regl oldum ve spiral taktırdım.
25 martta spiral kontrol etmek amaçlı 1 aylık kontrole gittiğimde spiralimin kaymis olduğunu gördük ki şikayetlerim vardı kaşık ağrısı doluluk kötü kokulu akıntı vs.
Doktor bana çok önce kaydığını ve korumadigini regl geciktigini test yapalım dedi kan negatif çıktı.
Ve spiral imi cikartti.
Bana 2 kutu antibiyotik ve vajinal fitil verdi.
Hemen kullanmaya başladım.
Regle engel olur mu diye sordugumda ilaçlar ve fitil engel olmaz dedi muayneden çıktım.
Yanlız dün gece pembe akinti geldi bildiğiniz beyaz akıntı içinde pembe şeker pembesi. Regl sandım ama su saate kadar ne ağrı ne gelen var.
Acaba fitil de pembe akinti yapar mı çok merak ediyorum.
Birde spiral korumamis geç yumurtlama mi oldu da regl gelmedi bilemedim.
Çok asamaz regl cunku 3 gündür ağzımda metal tadı var ne isem yesem geçmiyor.
1 hafta önce tansiyon düşmesi ve aniden bulantı yaşadım ki ozaman gebelik aklımın ucundan bile gecmemisti spiralime guvenmistim şimdi düşündükçe acaba diyorum
25 şubatta regl oldum ve spiral taktırdım.
25 martta spiral kontrol etmek amaçlı 1 aylık kontrole gittiğimde spiralimin kaymis olduğunu gördük ki şikayetlerim vardı kaşık ağrısı doluluk kötü kokulu akıntı vs.
Doktor bana çok önce kaydığını ve korumadigini regl geciktigini test yapalım dedi kan negatif çıktı.
Ve spiral imi cikartti.
Bana 2 kutu antibiyotik ve vajinal fitil verdi.
Hemen kullanmaya başladım.
Regle engel olur mu diye sordugumda ilaçlar ve fitil engel olmaz dedi muayneden çıktım.
Yanlız dün gece pembe akinti geldi bildiğiniz beyaz akıntı içinde pembe şeker pembesi. Regl sandım ama su saate kadar ne ağrı ne gelen var.
Acaba fitil de pembe akinti yapar mı çok merak ediyorum.
Birde spiral korumamis geç yumurtlama mi oldu da regl gelmedi bilemedim.
Çok asamaz regl cunku 3 gündür ağzımda metal tadı var ne isem yesem geçmiyor.
1 hafta önce tansiyon düşmesi ve aniden bulantı yaşadım ki ozaman gebelik aklımın ucundan bile gecmemisti spiralime guvenmistim şimdi düşündükçe acaba diyorum