Vajinal Fitil Kullananlar?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
MERHABALAR. .
25 şubatta regl oldum ve spiral taktırdım.
25 martta spiral kontrol etmek amaçlı 1 aylık kontrole gittiğimde spiralimin kaymis olduğunu gördük ki şikayetlerim vardı kaşık ağrısı doluluk kötü kokulu akıntı vs.
Doktor bana çok önce kaydığını ve korumadigini regl geciktigini test yapalım dedi kan negatif çıktı.
Ve spiral imi cikartti.
Bana 2 kutu antibiyotik ve vajinal fitil verdi.
Hemen kullanmaya başladım.
Regle engel olur mu diye sordugumda ilaçlar ve fitil engel olmaz dedi muayneden çıktım.
Yanlız dün gece pembe akinti geldi bildiğiniz beyaz akıntı içinde pembe şeker pembesi. Regl sandım ama su saate kadar ne ağrı ne gelen var.
Acaba fitil de pembe akinti yapar mı çok merak ediyorum.
Birde spiral korumamis geç yumurtlama mi oldu da regl gelmedi bilemedim.
Çok asamaz regl cunku 3 gündür ağzımda metal tadı var ne isem yesem geçmiyor.
1 hafta önce tansiyon düşmesi ve aniden bulantı yaşadım ki ozaman gebelik aklımın ucundan bile gecmemisti spiralime guvenmistim şimdi düşündükçe acaba diyorum

MERHABALAR. .
25 martta spiral kontrol etmek amaçlı 1 aylık kontrole gittiğimde spiralimin kaymis olduğunu gördük ki şikayetlerim vardı kaşık ağrısı doluluk kötü kokulu akıntı vs.
Doktor bana çok önce kaydığını ve korumadigini regl geciktigini test yapalım dedi kan negatif çıktı.
Ve spiral imi cikartti.
Regle engel olur mu diye sordugumda ilaçlar ve fitil engel olmaz dedi muayneden çıktım.
Yanlız dün gece pembe akinti geldi bildiğiniz beyaz akıntı içinde pembe şeker pembesi. Regl sandım ama su saate kadar ne ağrı ne gelen var.
1 hafta önce tansiyon düşmesi ve aniden bulantı yaşadım ki ozaman gebelik aklımın ucundan bile gecmemisti spiralime guvenmistim şimdi düşündükçe acaba diyorum
adetine kaç gün var?

fitil eğer adete yakın kullanılırsa o pembelik oluşuyor
benim de aynısı başıma geldi
wcde de gelmişti
bence adetin sökülecek birkaç güne

2 saat evvel gene geldi canım ama bir daha ugramadi sanırım spiral dengemi bozdu

benim de öyle olmuştu
fitili tekrar kullanırsan yine aynı olur
eğer kullanmazsan zaten en kötü bir haftaya adetin gelir

Yok kullanmiycam bu aksam inşallah canım teşekkür ederim yorum için doktor 1 hafta içinde regl olmazsan evde gebelik testi yaptır dedi telefonda bakalım inşallah olurum da gerek kalmaz 8.5 aylik kızım varda :)

Yok kullanmiycam bu aksam inşallah canım teşekkür ederim yorum için doktor 1 hafta içinde regl olmazsan evde gebelik testi yaptır dedi telefonda bakalım inşallah olurum da gerek kalmaz 8.5 aylik kızım varda :)
maşallah kuzuna :) allah bağışlasın...
evet bence de bekle bir süre test yap
ama ben sökülürsün diye düşünüyorum yoksa o pembelik gelmezdi
ben de şaşırmıştım, adet günüm değilki demiştim kendi kendime

MERHABALAR. .
Ve spiral imi cikartti.
anlattığınız öykünüze göre mevcut enfeksiyon yani rahim iltihabı kanama yapabilir. ancak erken dönemde yapılan gebelik testi negatif çıkabilir. siz öncelikle bhcg tekrarlayın ve ilaçlarınızı düzenli alıp doktorunuza kontrole gidin. dr.aslıalay

anlattığınız öykünüze göre mevcut enfeksiyon yani rahim iltihabı kanama yapabilir. ancak erken dönemde yapılan gebelik testi negatif çıkabilir. siz öncelikle bhcg tekrarlayın ve ilaçlarınızı düzenli alıp doktorunuza kontrole gidin. dr.aslıalay

Canim düşük yaptım hamile kalmisim haberim olmamış idrarda 4 kez poxitif gördüm ve ardından parça düşürüp regl oldum kısmet değilmiş :(

Back