Vajinal enfeksiyonlar gebelikte zarar verir mi enfeksiyon gebeliğe engel mi?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
149
10
24
Gebe kalmaya filan engel olur mu acaba?
Gebe kalınsa mesela bebeğe zarar verir mi?
Her ilişkiden sonra bende yanma oluyor bunu fark ettim geçen gün biraz zorla girdi gibi
Ayın 15inden beri lekenme görüyorum
ilk geldi gün 26 Kasım geldi 5 Aralık'ta adetim bitti

Merhabalar ben de çok uzun süre bu durumu yaşadım akıntı, batma, yanma, ilişki sonrası hafif kanama ve rahim ağzımda çok büyük bir yara tespit etti doktorum. Yaraya dondurma işlemi yaptı. Hepsi geçti. vajinal muayene olmadıysanız mutlaka baktırmanızı öneririm. Yarayı dondurmadan önce ne kadar ilaç kullanırsam kullanayım etki etmiyordu. Doktorum bu süreçte enfeksiyon gebeliğe engel değil ama süreci zorlaştırabilir diyordu hep. Hamilelikte de enfeksiyon yaşayanlar oluyor eğer gebeyseniz doktorunuz gereken tedaviyi uygular, bir sorun da çıkmaz Allah’ın izniyle.

Vajinal muayene yaptı ayın 9 yaptı ayın 15 lekenme oldu o yüzden dedim ki acaba enfeksiyon olabilir mi dedim şeyden de olabilir mi karaciğer enzimleri yükselmiş olması ALANİN AMİNOTRANSFERAZ (ALT) (SERUM/PLAZMA) sebep olur mu tiord yüzünde kan sulandırıcı ya baktım sebep olmaz diyor ben anlamdım

Yanma olmuyor bir ilişki yaşarken zorla giriyor gibi orada mesela şimdi bu aydan önce zevkli geliyordur şimdi bir farklı anlamadım anlamıyorum doktor 10 gün sonraya verdi randevu ulutson muayene olmayınca çıkmayınca sonuç neyden olduğunu aklıma bin tane şey geliyor yerleşme kanaması olsa yine erkendir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…