Vajinal enfeksiyon

olabilir canım , yanıltmak istemem ama duyduğum kadarıyla enfeksiyon da gebe kalmayı geçiktirebiliyormuş.en iyisi doktorla görüşmek.

ayyy bu kaşıntı mahvetti beni yaaaa

geçmedimi halen benimki geçti çok şükür geçer geçmez regl oldum zaten regl olmaya bile razıyım valla çok şükür ilaçlarım da bitti kurtuldum inş yine olmaz çok mutluyum yaaa neydi o öyle antibiotik mafetti beni hastalanıyoruz kbb doktorları hemen yeni çıkmış ilaçları veriolar sonra böyle kaşın dur kbb doktorunada diyemiosunki kaşıntım var noldu bana böyle die insan sinir oluo resmen bi daha antibiotik falan kullanmıcam valla

canım öncelikle başın sağolsun Allah sağlıklı hayırlı evlad nasip etsin İnşallah sana ve diğer arkadaşlara.

Bu enfeksiyon nasıl bir enfeksiyon adı var mı ? Vajinada üreyen bir enfeksiyon mu ?

Ya arkadaşlar bende bazen sarı ve sulu, bazen beyaz bazen de şeffaf ve sümüksü bir akıntı geliyor. Keskin ve metalimsi bir kokusu var küf gibi bir koku ve geldiği zaman delirticek derecede kaşıntı oluyor. Ve çok özür dileyerek söylüyorum çok utanıyorum ama kaşıdığım zaman minik minik deri döküntüleri gibi parçacıklar geliyor elime. Bu mantar mı yoksa başka bir enfeksiyon olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yaa bende de enfeksiyon var İnşallah erken doğum yapmam, ben de en çok bundan korkuyorum.Antibiyotik kullandım geçmedi.Kültürde üreme çıkmadı, o yüzden tekrar ilaç vermedi doktor.Ama korkuyorum:18:

kızlar bende de iltihap ve kist vardı. doktora gittim, tekrarlamış mı, bebek için bi engelim var mı diye. smear aldı, rahim ağzı yaran var, donduracağız dedi, bir de iltihabım varmış onun içinde vajinal krem verdi, şırınga gibi bişeyle sıkıyorum. hiçbir engel yok hamilelik için dedi.. ben bu işleri pek anlamıyorum ya.. iltihap hamilelik için sorun mu değil mi, rahim ağzı yarası hamileliğe engel mi değil mi?... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…