ayrıca tedavime ara verdim 4-5 ay kendimiz denicez olmazsa yeniden tedaviye başlıcaz maydonozun idrar yolları ve rahim için çok faydalı olduğunu duydum. adaçayı biberiye özellikle civanperçemi arslanpençesi bunlar çok yararlıymış. Ayrıca ben enfeksiyon hastalıkları doktorunada gösterdim raporu plasentanın çevresini sararmış ve enfeksiyon olduğunda belli olmazmış yani yapılan tahlillerde öyle demişdi benim ikinci gebeliğim olursa bunda da riskim yüksek kaybetme açısında ve çok korkuyorum
yaşayacağımız mı dersin ihmal mi dersin ne dersen de canım gitt bebişlerimiz cennete bekliyor bizi artık gelecek kardeşlerine kucak açıcaz canım ben bol bol su tükettim hamilelğimde ama birçok doktor idrar yolu enfeksiyonunda ilaç veriyor gebelere benim doktorumda vermedi. Ancak bebeğimizi kaybetden önce hastanede yattım ben ve günde 4 kere antibiyotik uygulandı bu ne şimdi ne perhiz ne lahana turşusu misali zamanında neden vermedin be doktor dedim içimden yediklerime içtiklerime hep dikkat ettim. ama olmayınca olmuyor yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş yavrularımızın ne diyelim kaç haftalıkken vefat etti yavrun
canım benim bebeğimde 24 haftalıkdı yani 25 haftalık olmasına 3 gün kalmışdı bende de aşırı kanama ve rahimin erken açılması ile bebeğim erken doğumla dünyaya geldi ilk akıntı ile beraber çok az denicek şekilde kanamayı farkettiğimde hemen doktora gitmişdim. Doğumu engelleyici iğne birde rahim kendini bırakmasın kanamayı azaltsın diye makattan fitil vermişdi tekrarlar geleceksin hastaneye yatırıcam seni dedi ilacı kullanınca 2 gün boyunca birşey yokdu ancak ertesi günü yeniden akıntım çoğaldı bu sefer kan gelmeye başladı pazartesi sabahdan gittim. Ozamanda annem yanıma gelmişdi hastaneye yattım. Muayene etti 3 cm açılma var dedi ama tabi ne bende nede bebeğimde hiçbirşeyimiz yokdu yavrum son ana kadar hep tekme attıdoğurucam sabahın gecesinde yani 22 eylülde uyuyordum kasığıma bir ağrı girdi geçer dedim sonra bir daha bir daha derken meğersem sancım başlamış ve yavaş yavaş da suyum gelmeye başlamış sabahın 7 kadar çekdim sancıyı doktor geldi gittik doğumhaneye yavrumu doğurdum. ciğerleri gelişmediği için kaybettim. eşinden parça alındı sonra enfeksiyondan öldü belirlendi doktor hastanede yattım zaman boyunca CRP değerimin yükseldiği düşmediğini söyledi hastaneden çıkdım bir daha yaptırdım bu tahlili bu sefer normal seviyeye inmiş yani Allah büyük hayırlısını nasip etsin ne diyeyim
Çok geçmiş olsun arkadaşlar
Allah kolaylık versin.
Doktora gittinde ve "idrar enfeksiyonun var veya üşütmüşün, antibiyotik yazacağım" cevabı aldığında boğuması geliyor o doktoru.
Kızlar bir daha bu tür şikayetlerle doktora gittinizde, sadece idrar tahlili yapılmakta yetinmeyiniz.
Bir bakteriyogram yapılmasına ısrarla istediniz. Fiyatı biraz daha fazla, 30-40 TL ile oynuyor.
Bakteriyogram, akıntıya sebebiyet veren e-koli, kandida, bacill, trikomonazis veya bunlara benzer mantar ve bakterilerini tespit eder.
Ve yine bakteriyogramla bu bakterileri hangi ilaçlar tarafından öldürüldüğünü anlaşılır. Bakteriyogramı, hamilelikte ilaçın kullanımı güvenli haline getirmektedir çünkü hem bakterin türü, hem bakteriyi öldüren ilaçı hem gebeliğine zarar vermeyen ilaçlarını tespit eder.
Umarım ne demek istediğimi anlatabildim.
Yani sadece ilaç yazdırılmakla yetinmeyin, yazılan ilaçlarını sizin rahatsızlığına iyi gelip gelmediğini araştırın.
şikayetlerini anlattıysan doktorlar bu konuda tecrübeli o ilaçları kullan canım.gynofolor diye bir fitil verdi dün doktorum bende onu kullanıyorum.kullandığımız bu antibiyotikler rahmin florasını bozabiliyormuş.bu fitilide o yüzden verdi akıntım için.rahmide yeniliyormuş.içine sinmediyse başka bir doktora görün canım.merhaba benimde akıntı şikayetim var 3aydır coğaldı spralden mi acaba dedim ama 1 buçuk sene oluyo spral taktıralı akıntı vardı ama simdi rengi kokusuda yoğunluğuda değiştii dün dr gittim ve şikayetimi anlattım yüzüme bakarak ilaç yazdı ne muane nede idrar tahlili yaptı spraldendir başka ne olcak diyoo bide daha gencsin diyoo ne alaka hastalık yaşlılarda olurmuş gibii cok sinir oldummm tek sorun spralmi belki mantar belki başka bişey başka dr gideyim diyorum sizce kullanıyım ilaçları fitil bide bir ilaç daha yazdı
Çok geçmiş olsun arkadaşlar
Allah kolaylık versin.
Doktora gittinde ve "idrar enfeksiyonun var veya üşütmüşün, antibiyotik yazacağım" cevabı aldığında boğuması geliyor o doktoru.
Kızlar bir daha bu tür şikayetlerle doktora gittinizde, sadece idrar tahlili yapılmakta yetinmeyiniz.
Bir bakteriyogram yapılmasına ısrarla istediniz. Fiyatı biraz daha fazla, 30-40 TL ile oynuyor.
Bakteriyogram, akıntıya sebebiyet veren e-koli, kandida, bacill, trikomonazis veya bunlara benzer mantar ve bakterilerini tespit eder.
Ve yine bakteriyogramla bu bakterileri hangi ilaçlar tarafından öldürüldüğünü anlaşılır. Bakteriyogramı, hamilelikte ilaçın kullanımı güvenli haline getirmektedir çünkü hem bakterin türü, hem bakteriyi öldüren ilaçı hem gebeliğine zarar vermeyen ilaçlarını tespit eder.
Umarım ne demek istediğimi anlatabildim.
Yani sadece ilaç yazdırılmakla yetinmeyin, yazılan ilaçlarını sizin rahatsızlığına iyi gelip gelmediğini araştırın.
Canım geçmiş olsun bence bi kadın sağllık merkezine gidip smear testi yaptırabilirsinn.orda gayet güsell ilgileniolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?