- 10 Kasım 2018
- 98
- 52
- 88
- 35
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim dönem cipro kullanmıştım ama akıntıma çare olmadı açıkçası. Kesinlikle o bölge yıkanmamalı ben ona dikkat ediyorum ancak sebebini çözemedim. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum..Benim de aynı sizin gibi ergenliğimden beri akıntım olurdu. Son 1.5 yıldır falanda ara ara enfeksiyon geçiriyorum. En son 15 gün önce geçirdim. Cipro antibiyotik verdi. birkaç gün kullanıp bıraktım. Korona sebebiyle her gün duş alıyordum. Bazen günde 2 defa aldığımda oldu. Ben o bölgemi ne zaman çok yıkasam hemen enfeksiyon kapıyorum. Doktorlar vajina kendi kendini temizleyen bir organ jel sabun değdirmeyin dedi . Ama insanın içi rahat etmiyor işte.
Bol su tüketmek iyi geliyormuş bide kuru tut o bölgeyi iç çamaşırını sık sık degiştir günlük ped kullanabilirsinKızlar merhaba, benim neredeyse ergenliğe girdiğimden beri akıntım vardı. Mantar gibi süt kesiği bir akıntı gelmesin aklınıza. Beyazımsı bir akıntı. Ben hep normal olduğunu düşündüm. Ancak sonunda doktora gittim, smear aldı ve enfeksiyon çıktı(CLASS 2). Ultrason ile alttan muayenede başka hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. İlk 3 gün için 3'lü fitil sonrasında 7'li verdi. Bitirdim. Çok yoğun değil ama çok az hala akıntım devam ediyor. Tavsiyeleriniz nedir? Ne yiyip ne içiyorsunuz. Fikirlerinizi, denemelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem... Sağlıcakla kalın.
Günlük ped kullanımını doktorlar önermiyor. Onun yerine çok ihtiyaç halinde peçete koyabilirsiniz demiştiBol su tüketmek iyi geliyormuş bide kuru tut o bölgeyi iç çamaşırını sık sık degiştir günlük ped kullanabilirsin
Onu da deneyebilirsin ama peçete olacaksa kagıt havlu gibi olanları kullan aksi halde akıntıdan ıslanan peçete parçalanır ve daha kötü sonuçlar alabilirsin kuru tutmak çok önemli iç çamaşırını da mümkün oldukça sık degiştir ve sıcaklık seviyesi yüksek ayarlarda yıka bol bol da su iç Bi yerde okumuştum faydası oluyormuşGünlük ped kullanımını doktorlar önermiyor. Onun yerine çok ihtiyaç halinde peçete koyabilirsiniz demişti
Merhabalar,Ben de smear testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama enfeksiyon da çıkar mı smearde biliyor musunuz?Kızlar merhaba, benim neredeyse ergenliğe girdiğimden beri akıntım vardı. Mantar gibi süt kesiği bir akıntı gelmesin aklınıza. Beyazımsı bir akıntı. Ben hep normal olduğunu düşündüm. Ancak sonunda doktora gittim, smear aldı ve enfeksiyon çıktı(CLASS 2). Ultrason ile alttan muayenede başka hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. İlk 3 gün için 3'lü fitil sonrasında 7'li verdi. Bitirdim. Çok yoğun değil ama çok az hala akıntım devam ediyor. Tavsiyeleriniz nedir? Ne yiyip ne içiyorsunuz. Fikirlerinizi, denemelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem... Sağlıcakla kalın.
Sizin bir şikayetiniz yoksa smear de temiz çıktıysa, doktor da baktı ve bir şey demediyse yoktur. Zaten enfeksiyon olsa bi yerde kendini gösterirdi eninde sonundaMerhabalar,Ben de smear testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama enfeksiyon da çıkar mı smearde biliyor musunuz?
Smearde enfeksiyon çıkıyor..Ben geçen hafta smear yaptirdim enfeksiyon çıktı.Sizde yok demekkiMerhabalar,Ben de smear testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama enfeksiyon da çıkar mı smearde biliyor musunuz?
Fiillerin faydasını görmüşmüydün bnde kullanmak istyrm fitil bndede akıntı oluor muhtemelen var enfeksiyon. Candida enfeksiyonu die bi enfeksiyon varmış kolay geçmeyen Allah korusun yoktur inşllh ama üniversite araştırmasında okudum sirkeli su içerek yenmiş enfeksiyonu. Snra biraz araştrdm canm sirkeli suyun yan etkisi varmı yokmu nasıl kullanılır die çok faydası varmış Bn yatmadan önce bibardaksuya 1 çay kaşığı max. 1 tatlıkaşığı sirke döküyorum ev yapımı olması lazm. Dozu çok önemli fazla tüketmemek lazmmş. İçiyrm günde 1 kere akıntı arttı içerisini temzlior galiba yine doktora gidicem tabi bu şeklde varsa tamamen geçirebilirmiym bilmyrm ama bahsetmek istedm. Basit ve içten tedavi güzel yöntem bnce. Dıştan sirkeyle yıkamak doğru deilmş bu arada sirke asit seviyesi yüksek zarar vereblr direk temas. Birde gebelik için eşim ve ben macun kullanıyoruz canm enfeksiyona ve adet düzensizliğine ii geliyormuş. Eşim içinde siperm kalitesine. Bakalm inşllh herşey düzene girer.Kızlar merhaba, benim neredeyse ergenliğe girdiğimden beri akıntım vardı. Mantar gibi süt kesiği bir akıntı gelmesin aklınıza. Beyazımsı bir akıntı. Ben hep normal olduğunu düşündüm. Ancak sonunda doktora gittim, smear aldı ve enfeksiyon çıktı(CLASS 2). Ultrason ile alttan muayenede başka hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. İlk 3 gün için 3'lü fitil sonrasında 7'li verdi. Bitirdim. Çok yoğun değil ama çok az hala akıntım devam ediyor. Tavsiyeleriniz nedir? Ne yiyip ne içiyorsunuz. Fikirlerinizi, denemelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem... Sağlıcakla kalın.
Dogal yogurt yapip tuket ve yaninda bol su. Ayrica bu dogal yogurdu oraya sür. Abur cubur yerine naturel şeyler tuketmeye mevsimsel seyler yemeye dikkat et. Maydonozu kaynatip içebilirsin deKızlar merhaba, benim neredeyse ergenliğe girdiğimden beri akıntım vardı. Mantar gibi süt kesiği bir akıntı gelmesin aklınıza. Beyazımsı bir akıntı. Ben hep normal olduğunu düşündüm. Ancak sonunda doktora gittim, smear aldı ve enfeksiyon çıktı(CLASS 2). Ultrason ile alttan muayenede başka hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. İlk 3 gün için 3'lü fitil sonrasında 7'li verdi. Bitirdim. Çok yoğun değil ama çok az hala akıntım devam ediyor. Tavsiyeleriniz nedir? Ne yiyip ne içiyorsunuz. Fikirlerinizi, denemelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem... Sağlıcakla kalın.
Akıntı ne renk bende de var tekrarlıyor sarı yesil gibi az az geliyorBenim de aynı sizin gibi ergenliğimden beri akıntım olurdu. Son 1.5 yıldır falanda ara ara enfeksiyon geçiriyorum. En son 15 gün önce geçirdim. Cipro antibiyotik verdi. birkaç gün kullanıp bıraktım. Korona sebebiyle her gün duş alıyordum. Bazen günde 2 defa aldığımda oldu. Ben o bölgemi ne zaman çok yıkasam hemen enfeksiyon kapıyorum. Doktorlar vajina kendi kendini temizleyen bir organ jel sabun değdirmeyin dedi . Ama insanın içi rahat etmiyor işte.
Kızlar merhaba, benim neredeyse ergenliğe girdiğimden beri akıntım vardı. Mantar gibi süt kesiği bir akıntı gelmesin aklınıza. Beyazımsı bir akıntı. Ben hep normal olduğunu düşündüm. Ancak sonunda doktora gittim, smear aldı ve enfeksiyon çıktı(CLASS 2). Ultrason ile alttan muayenede başka hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. İlk 3 gün için 3'lü fitil sonrasında 7'li verdi. Bitirdim. Çok yoğun değil ama çok az hala akıntım devam ediyor. Tavsiyeleriniz nedir? Ne yiyip ne içiyorsunuz. Fikirlerinizi, denemelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem... Sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?