Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edıyorum burayı ve bende sorunumu anlatıp akıl almak istedim 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 6 aylık erken doğum yaptım kızımı kaybettim enfeksiyon kaynaklı 3 senedir çocuğum olmuyor ve geçmeyen enfeksiyonum var çok doktora gittim ama sonuç alamadık en son vajina ultrasondur sperm sayımı falan yaptıracağız ama su sıralar çok yoğun olduğumuz ıcın gidemeyeceğiz bu süreç içerisinde fitil yada folık asit gibi ilaçlar kullanmayı düşünüyorum kullanıpta sonuç aldığınız bir ilaç markası falan varmı ne yapmam lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinal enfeksiyon ve 3 senedir gebe kalamamak
- Konu Sahibi Gizemle
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #enfeksiyon #gebekalamayanlar #genitalbölge
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Bende 4 aydır evliyim ve yumurtalıgıma kadar intihabıö vardı. Süt buharı yaptım ve o ay çok şükür Rabbime hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim sizede hayırlısıyla nasip etsin. Bizede kucagımıza sağ sağlim almamızı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip edıyorum burayı ve bende sorunumu anlatıp akıl almak istedim 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 6 aylık erken doğum yaptım kızımı kaybettim enfeksiyon kaynaklı 3 senedir çocuğum olmuyor ve geçmeyen enfeksiyonum var çok doktora gittim ama sonuç alamadık en son vajina ultrasondur sperm sayımı falan yaptıracağız ama su sıralar çok yoğun olduğumuz ıcın gidemeyeceğiz bu süreç içerisinde fitil yada folık asit gibi ilaçlar kullanmayı düşünüyorum kullanıpta sonuç aldığınız bir ilaç markası falan varmı ne yapmam lazım
Süt buharı nedir ve ne için yaptınız onu ?Bende 4 aydır evliyim ve yumurtalıgıma kadar intihabıö vardı. Süt buharı yaptım ve o ay çok şükür Rabbime hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim sizede hayırlısıyla nasip etsin. Bizede kucagımıza sağ sağlim almamızı nasip etsin inşallah
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Geçmiş olsn şimdiden bende enfeksiyon kaynaklı düşük yapmıştım. Gebelik düşünmeden en az 2 ay önce bence folik asit kullanımına baslamalisin. Doktorum bana gebyfoll vermişti. Çok fazla vitamin eksikligim olduğu için yüksek doz verdi. Fitil bende kullandım enfeksiyon için adı donaxyl olması gerekiyodu. Ama tabi doktorun sana en uygun dozda fitili ve ilacı verecektir. Bence kafana göre kullanma.Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edıyorum burayı ve bende sorunumu anlatıp akıl almak istedim 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 6 aylık erken doğum yaptım kızımı kaybettim enfeksiyon kaynaklı 3 senedir çocuğum olmuyor ve geçmeyen enfeksiyonum var çok doktora gittim ama sonuç alamadık en son vajina ultrasondur sperm sayımı falan yaptıracağız ama su sıralar çok yoğun olduğumuz ıcın gidemeyeceğiz bu süreç içerisinde fitil yada folık asit gibi ilaçlar kullanmayı düşünüyorum kullanıpta sonuç aldığınız bir ilaç markası falan varmı ne yapmam lazım
Haklısın aslında ama köye taşındığımız ıcın gidip gelmede sorun yaşıyoruz kendim birşeyler yapmak ıstedım bu süreçteGeçmiş olsn şimdiden bende enfeksiyon kaynaklı düşük yapmıştım. Gebelik düşünmeden en az 2 ay önce bence folik asit kullanımına baslamalisin. Doktorum bana gebyfoll vermişti. Çok fazla vitamin eksikligim olduğu için yüksek doz verdi. Fitil bende kullandım enfeksiyon için adı donaxyl olması gerekiyodu. Ama tabi doktorun sana en uygun dozda fitili ve ilacı verecektir. Bence kafana göre kullanma.
- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Haklısın da işte belki senin enfeksiyonun ileri derecededir belki de hafiflemistir yani bunların dozu var daha kötü olmasın diye diyorum. Bir gününü ayırıp gidebilirsin bence zaten sadece muayene ediyo fitil yazıyo birde gebelik düşünüyorum diyince tahlillerine bakıp yazar folik asii. İhmal etme bence zor süreçler gecirmissin Allah bidaha yaşatmasın ama önlem de şartHaklısın aslında ama köye taşındığımız ıcın gidip gelmede sorun yaşıyoruz kendim birşeyler yapmak ıstedım bu süreçte
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
İnternetten araştırın çok faydasını gördüm ben inşallah şifa bulursunSüt buharı nedir ve ne için yaptınız onu ?
evlendiğimden beri sürekli enfeksiyon oluyorum. kullanmadığım şey kalmadı hala da kullanıyorum biraz da olsa rahatlatıyo ama kalıcı çözümler değil tabii ki. hemen araştırayımİnternetten araştırın çok faydasını gördüm ben inşallah şifa bulursun
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Araştır gerçekten çok faydası gördüm ben şükğrler olsun Allahaevlendiğimden beri sürekli enfeksiyon oluyorum. kullanmadığım şey kalmadı hala da kullanıyorum biraz da olsa rahatlatıyo ama kalıcı çözümler değil tabii ki. hemen araştırayım
baktım bayağı evet faydasını görenler çok olmuş. adet bittikten sonra yaptın değil mi sen?Araştır gerçekten çok faydası gördüm ben şükğrler olsun Allaha
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Evet adet bittinken sonra 1 hafta yaptım. Çoğu ilişkiye gir yazıyor ama ben girmedim. Bitince girdim. 3 gün yaptım sütle maydanozu 3 günde suyla yaptım değişik otlsrla bizim burda yaşlı ebe var yıllardır o söyledi gerçekten faydasıda oldu 8 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun inşallah sağ salimde kucagıma alırımbaktım bayağı evet faydasını görenler çok olmuş. adet bittikten sonra yaptın değil mi sen?
ayyy ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahEvet adet bittinken sonra 1 hafta yaptım. Çoğu ilişkiye gir yazıyor ama ben girmedim. Bitince girdim. 3 gün yaptım sütle maydanozu 3 günde suyla yaptım değişik otlsrla bizim burda yaşlı ebe var yıllardır o söyledi gerçekten faydasıda oldu 8 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun inşallah sağ salimde kucagıma alırım
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Merhaba. Bsey sormak istiyorum. Benim de enfeksiyonum var. Hatta bu ay o kadar çok akıntım oldu ki. Bu enfeksiyon gebeliği nasıl engelliyor acaba? Bu konuda hiç fikrim yok daMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip edıyorum burayı ve bende sorunumu anlatıp akıl almak istedim 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 6 aylık erken doğum yaptım kızımı kaybettim enfeksiyon kaynaklı 3 senedir çocuğum olmuyor ve geçmeyen enfeksiyonum var çok doktora gittim ama sonuç alamadık en son vajina ultrasondur sperm sayımı falan yaptıracağız ama su sıralar çok yoğun olduğumuz ıcın gidemeyeceğiz bu süreç içerisinde fitil yada folık asit gibi ilaçlar kullanmayı düşünüyorum kullanıpta sonuç aldığınız bir ilaç markası falan varmı ne yapmam lazım
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Aminnn aminn sizede nasip etsin Rabbimayyy ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah
Aminn inşallahAminnn aminn sizede nasip etsin Rabbim
Süt buharı nasıl yapılıyorBende 4 aydır evliyim ve yumurtalıgıma kadar intihabıö vardı. Süt buharı yaptım ve o ay çok şükür Rabbime hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim sizede hayırlısıyla nasip etsin. Bizede kucagımıza sağ sağlim almamızı nasip etsin inşallah
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Maydanoz ve sütü kaynatıp çıplak şekilde üzerine oturuyorum. Rahmime o buhar gidiyorSüt buharı nasıl yapılıyor