Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun rahim yüzeyine sürülüyor diye biliyorum.yani içine değil dış bölgeye masaj yaparak süreceksiniz.Elma sirkesini sulandırıp onunla yıkayın çok faydasını görürsünüz. Kefir ve yoğurt yiyin yararlı bakterileri arttırıp çabuk atlatmanızı sağlar.Kullanabilecek durumdaysanız fitillede destekleyebilirsiniz.
Geçmiş olsun rahim yüzeyine sürülüyor diye biliyorum.yani içine değil dış bölgeye masaj yaparak süreceksiniz.Elma sirkesini sulandırıp onunla yıkayın çok faydasını görürsünüz. Kefir ve yoğurt yiyin yararlı bakterileri arttırıp çabuk atlatmanızı sağlar.Kullanabilecek durumdaysanız fitillede destekleyebilirsiniz.
NNasibeyn
geçmiş olsun. Travazol kortizon içerdiğinden uzun süreli kullanımda deride incelme yaparmış, doktorum söylemişti. O yüzden zalain krem ve fitil kullanın dedim ben ya da oceral krem. Bu söylediklerim doktorun bana söylediği şeyler.
NNasibeyn
geçmiş olsun. Travazol kortizon içerdiğinden uzun süreli kullanımda deride incelme yaparmış, doktorum söylemişti. O yüzden zalain krem ve fitil kullanın dedim ben ya da oceral krem. Bu söylediklerim doktorun bana söylediği şeyler.
Travazol ve madecassol vermıs bana Dr ozellıkle kortizonlu vermıs sizinkileri ıcerıgı daha saglıklı sanırım fıtıl ne verdi peki trivag ve gynomax vermıs bana
Travazol ve madecassol vermıs bana Dr ozellıkle kortizonlu vermıs sizinkileri ıcerıgı daha saglıklı sanırım fıtıl ne verdi peki trivag ve gynomax vermıs bana
Evet benimkiler kortizonsuz. benim mantar tedavimin üzerinden çok geçti, farklı fitiller kullandım ama Gynolomexin, zalain, mixovul şu an aklıma gelenler.
Mantar için ben direkt Flucan hap içiyorum, 2 tane var içinde. Haftada 1 tane içiliyor, şak diye kesiyor ama karaciğeri zorlayan bir ilaç. Bol su içiyorum onu içtiğimde.
Tabii bunlar doktor kontrolünde kullanılmalı ama içim rahat bir şekilde takviye önerebilirim: “Duobalance BV” diye bir takviye hap var. Vajinadaki yararlı bakterileri çoğaltıyor.
ben sirkeli suyu hiç denemedim. Yoğurt sürmüştüm bir ara ama o da çok yağlı bir his yaratıyor. Bir de ben tez canlıyım, hemen geçsin istiyorum. O yüzden haplara yöneliyorum.