• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal daraltma olanlar

saadekufte

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
16
Ya on beş tatilde daraltma olucam herkes kötü şeyler yaşamış sanırım ameliyatı iyi geçen memnun olan yokmu birde ben göğüs ve karın germe de olmak istiyorum ama Şırnak’ta yapan yer bilmiyorum

Ya on beş tatilde daraltma olucam herkes kötü şeyler yaşamış sanırım ameliyatı iyi geçen memnun olan yokmu birde ben göğüs ve karın germe de olmak istiyorum ama Şırnak’ta yapan yer bilmiyorum
Korkmayın kötü yorumları okuyupta kendinizi korkutmayın bende oldum ameliyat bi sıkıntı yaşamadım iyi bir doktora ameliyat olduktan sonra bir sorun yaşamıyorsunuz inşallah güzel geçer🌸

Korkmayın kötü yorumları okuyupta kendinizi korkutmayın bende oldum ameliyat bi sıkıntı yaşamadım iyi bir doktora ameliyat olduktan sonra bir sorun yaşamıyorsunuz inşallah güzel geçer🌸
Ameliyat olursan banada anlatirmisin ücret v.s nekdr özel hastanemi süreç nasıl bide hangi bölüme gitmem grk

Kadın doğum doktoruna gideceksiniz muayene olun gerek var mı yok mu söyler zaten zaten herhangi bir sarkma bişeyiniz varsa ona kombinede daraltma yapıyor onu doktor karar verecek
Devler hastanesu bakar demi jinekologa gitmeme grk varmı

Back
X