- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.096
- 33
-
- Konu Sahibi designer23
Acı muhtemelen kastığınız için oluyor.
Botoks da kasılmayı belli ölçüde engeller, acı olmaz diye düşünüyorum.
İlişki öncesi kuvvetli bir ağrı kesici de için, ne olur ne olmaz.
Umarım bu sefer yenersiniz, eskiden anlamazdım nasıl bir şey olduğunu ama doğum sonrası ilk ilişkiden aylarca köşe bucak kaçtım ve tamamen psikolojik bir durum olduğunu deneyimlemiş oldum.
Zannetmiyorum, keşke öyle bir mucize olsa.Sihirli degnek değmis gibi aniden mi geçer peki sizce yoksa çaba vermem mi gerekir . Siz halledebildiniz mi peki doğum sonrası sorununuzu.
Zannetmiyorum, keşke öyle bir mucize olsa.
Denediniz mi bilmiyorum ama aile terapistleri ya da psikologlardan öneri alsanız?
Tabi ki hemen ilk ilişkide geçti, çok tedirgindim kasıldım evet biraz canım acıdı ama kadınız biz yani.
Acı bizim göbek adımız ve inanın ilk ilişkiyle doğum sonrası çok farklı.
Dikiş var, hassasiyet var, annelik hormonları baskın vs.
Daha fazla uzamasın diye kendimi zorladım diyeyim ama düşünce olarak yorucu.
Acıdan yana korkunuz olduğunu düşünmüyorum yardım aldığınız herkes bir acı olmayacağını söylemiştir zaten.
Bu sebeple kendinizi neden kastığınızı bulmak, psikoloğun işi.
Acı olmayacak inanın.Mantıken dediginiz gibi iş kasma işiyse botoks bu kasmayı önledi. Artık kasamazmışım.öyle dedi doktor. Kasmayinca acı olabilir mi bu var . Ben bunu merak ediyorum deneyimli olmadigim icin de işte hiç bir fikrim yok.
Acı olmayacak inanın.
Hissedeceğiniz şey sadece kolunuzu kapıya biran sürtme gibi bir iki saniyelik, farklı bir baskı o kadar.
Bugüne kadar regl, baş ağrısı, ağda, cımbız, topuklu ayakkabı, dar kıyafet, sütyen sıkması, ayakların su toplaması gibi onlarca acı çektiğiniz için, buna acı bile diyemeyiz.
Dediğim gibi en en fazla kolunuzu ya da dizinizi sandalyeye normal biz hızda çarptığınızı düşünün, o kadar hafif ve çabucak biten bir şey.
Cımbızla kaş almak bilr çok can yakıcı bunun yanında.
İlk ilişkilerde acı oluyor da zevkli bir acı sonuçta
Yoksa kimse yapmazdı
Bu kadın için bir görev değil
Karşılıklı yaşanan bir tatmin meselesi
Ne yalan söyleyeyim sahalara döneceğim günü iple çekiyorum
Güzel olmasa niye yapsın insanlar
İnşallah botoksun işe yarar
Sizinkinin tamamen psikolojik olduğunu, botoks yaptırabilmenizden anladım, acı ile alakası yok.Çok teşekkür ederim ilginiz için ya gerçekten boyle pozitif seylere okdr ihtiyacim vardi kiişin tuhafı acı eşiğim çok yüksektir kolay kolay canım acımaz herşeye dayanırım yalnızca iş orası oldu mu acaip aciyor . Farkli bi his . Ona alısamamistim
Ama dediginize göre inşallah bu sefer tamam olucak .
Ben zevkini geçtim yeter ki olsun da :) öyle beklentim.yok ilk etapta. Ben de 2.5 yıldır onu diyorum bu kadar insan yapıyor zevk için ben niye böyleyim diye yedim.bitirdim.kendimi. :)
Üyeye ne oldu ya?
Gece gece kandırıldım mı?
Konusu taşınmış
Bence yanlış yere açtı diye banlandı
Üyeye ne oldu ya?
Gece gece kandırıldım mı?
Canim benim neden botoksla falan ugrastinki gitseydin bi cinsel terapiste 3 4 günde kesin cözümdu agrisiz sizisiz hemde.bende terapistle yendim basta diodum ne gerek var o kadar paraya falan diye ama yenince dedimkin2 seneme yazik olmus boşa beklemisim
Insallah sonuca ulasirsin kuzum.sikınti yapma.Çok denedim onu ama olmadı maalesef.artık bi de bunu deniyim.dedim.