• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal bölgede su kabarcıklarıı çıkmasıııı :(

waweren

Canımın Canı
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
72
4
36
Ankara
Kızlar öncelikle merhaba

Dün ilk defa böyle bişey yaşadım yaa..Düne kadar hıc bısey yoktu banyoya gırecektım bı acı hıssettım camasırımı cıkarırken bırde ne goreyım bacak aramda 3 tane bole sıvılceye benzer seyler.birazda altlara doğru yani iç tarafa doğru gidince 2 3 tanede orda çıkmış.Ama sonra baktım ki su toplamasıymış patlattım bende su çıktı hani sivilcemi sumu bilemediğim için.Sonra üst tarafları kızarmış böyle benek benek olmuştu. Kafayı yıcem bugun hafta sonu ve calısıyorum doktora da gıdemedım bıraaz da kilom var acaba ondan olmuş olabilirmi :( böyle bişey yaşayan varmı anneme sordum sıcaktan olmuş olabilir dedi.Yanma felan yok. Akıntıda her zamankinden farklı değil.Ama patlattığım için ufak bi sızı ve kaşıntı var bugün. bir bilgisi olan varsa yardım istiyorum lütfen. :14: :14: :14:

bendekide buna benzer bir sorun sivilce gibi beyaz ptlatmaya calstm ama olmadı akıntı kasıntı acıma vs yok bende anlamadm neden oldugunu

isilik gibi bişiydir önemli olduğunu sanmıyorum.içini ferah tut.geçmezse görünürsün

canım, dediğin şey kondulom olabilir. et beni gibi görünüyorsa muhtemelen o dur. eğer o ise,bir çeşit bakteri virüsü. genelde ilişkiden ötürü oluyor.yinede önce bir kadın doğum ardından cildiyeciye görünmeni tavsiye ederim.

Cevaplarınız için çook teşeşkürler :3:

Et beni gibi değilde canım su çıktı içinden bende patlattım. sonra baktım böle su patlayınca kırmzı yara olur ya ertesi gün o şekilde olmuş şuan görünürde bişey yok yeni çıkan 1 tanesi hariç ancak çok korkuyorum tekrar çıkar diye :5:

bendekide buna benzer bir sorun sivilce gibi beyaz ptlatmaya calstm ama olmadı akıntı kasıntı acıma vs yok bende anlamadm neden oldugunu

bende ki ucu beyaz ama içinden iltihap çıkmadı direk su çıktı canım senin dediğin sanki biraz sivilceye benziyor iltihaplı sivilceye hatta patlatırsan o içindeki irin çıktıktan sonra kanar birazcık.Geçmiş olsun tatlım umarım kurtuluruz :5:

Back