• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal bir enfeksiyona yakalandım ama net anlayamıyorum

Mehsada_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2
0
1
29
Kızlar uzun zamandır vajinal kaşıntım vardı ama çok fazla önemsemedim üstelik açık sarı idrar rengi bir akıntım var. En sonunda sinir oldum ve araştırmaya başladım araştırınca korktum :sus:hemen cefask içtim vajinamı sirkeli su ile yakadım sabah kalkınca hindistan cevizi yağı sürdüm ama nedense akşam artıyor bu kaşınmalar ne yapmam lazım bu konuyu net bilen birileri elbet vardır 😢:KK43:

Mantar büyük ihtimalle. Lütfen içine bir şey sürmeyin. Çok zararlı. Sirkeli su falan fayda etmiyor. Bende geçirdim. Doktora gidin

Geceleri kaşıntı artıyor sinirimi bozmaya başladı Artık size nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar ?
Ben ağır bi diş ameliyatından dolayı 3 ay ağır antibiyotik kullanmıştım ondan dolayı oldu benim. Kaşıntı kremi bir de yanında bir krem daha vermişti ikisini birlikte kullanıyordum. Geçmedi. En son gidip kültür aldırdım normalde evli olmayanlardan alınmıyor. Sonra bi krem daha verdi. Geçti. Size tavsiyem kuru tutun günlük ped kullanıyorsanız kullanmayın. Pamuklu iç çamaşırları giyin. Doktor söyledi bana bunları. Bende sizin gibi sirkeli suya oturuyordum. Neler çektim 🙄 doktora gitmeden geçmiyor malesef. Evliyseniz fitil veriyolar

Back