kısaca rahiminizde iltihap mikrop var onun için tedavi olun.tekrarlama riski var diyorsa tedaviden sonra çocuk yapın kesin çözümü bu.Lütfen başından geçen varsa neler yaşadı ve nasıl tedavi oldu yazarmı!
Arkadaşlar ben yeni üyelerden im. Benim 5 aydır akıntım yoğun ve kanlı oluyor çoğu zaman. Smear testinde servikal iltihaplı smear çıktı.Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yazsın!
2 çocuk var ve ben çocukları çok seviyorum bakamam korkusu var.Allah bana bunu işaretmi veriyor bakamdediğimden ceza galiba. Canım çok sağol cevapladığın için :)kısaca rahiminizde iltihap mikrop var onun için tedavi olun.tekrarlama riski var diyorsa tedaviden sonra çocuk yapın kesin çözümü bu.
Selamlar ..Lütfen başından geçen varsa neler yaşadı ve nasıl tedavi oldu yazarmı!
Arkadaşlar ben yeni üyelerden im. Benim 5 aydır akıntım yoğun ve kanlı oluyor çoğu zaman. Smear testinde servikal iltihaplı smear çıktı.Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yazsın!
çok geçmiş olsunSelamlar ..
Ben de de aynı sorun vardı ,rahim ağzını aldılar arkadaşım. .
Çok geçmiş olsun!Arkadaşım ben ilçedeyim ve tek dr. hiç umrunda değil fitil yazdı geçmedi her gün kanlı akıntı geliyor. muayene etti olur bir şey yok yaran var diye oluyor dedi.Sizin şikayetinize tam olarak ney di?smeeade "iltihaplı servikal semear çıktı. çok kötü ki defalarca gittim ve tek verdiği 6 tane fitilSelamlar ..
Ben de de aynı sorun vardı ,rahim ağzını aldılar arkadaşım. .
Geçmiş olsun benim maalesef donduralım diyecek bir dr. yok.benimde kokulu akıntım vardı kaşıntı falan yok ama ilişki yaşarkende bazen yanma ve acı oluyordu 2 aydırda cocuk düşünüyoruz o yuzden doktora gıttım yara olduğu tespit edildi ve donduruldu
Geçmiş olsun benim maalesef donduralım diyecek bir dr. yok.
İlde var ve benim bilmediğim yerler.Hep erteledim bu dr.gittim her geçen gün kanlı akıntı arttı ve gerçekten çok üzgünüm ne olduğunu tam bilsem bukadar üzülmem. ildekine gitmeyi düşünüyorum adetimin ardından giderim inşaallah.doktor cook önemli her doktora güvenip bi yolda ılerlememelıyız ben bir doktorla kalmadım ıkıncıye cıktım o cük güzel ilgilendi ve acıklama yaptı sızın başka bi doktora cıkmanız gibi bır durum yok mu
İlde var ve benim bilmediğim yerler.Hep erteledim bu dr.gittim her geçen gün kanlı akıntı arttı ve gerçekten çok üzgünüm ne olduğunu tam bilsem bukadar üzülmem. ildekine gitmeyi düşünüyorum adetimin ardından giderim inşaallah.
İnşaAllah kardeşim sizde dua edin.Gider hayırlı haber alırsam yazarım dua edin!!!!!vakit kaybetmeden git allah korusun inşallah kötü bişey cıkmaz
İnşaAllah kardeşim sizde dua edin.Gider hayırlı haber alırsam yazarım dua edin!!!!!
Allah yardimcın olsun canım. .İnşaAllah kardeşim sizde dua edin.Gider hayırlı haber alırsam yazarım dua edin!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?