• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal akıntı

bilgo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
67
0
16
Gaziantep
slm benim sorunum devamlı akıntım olması bide çok pis kokulu kullandığım ilaclar fetiller hiç fayda etmiyo aynı sorunu yaşayan varmı nasıl tedavi uyguladınız yardımcı oursanız sevinirim

canım çok geçmiş olsun çok kötü bir durum sürekli ıslaklı hissi bir dönem bendede vardı kadın doğum uzmanına gittim fitil ve antibiyotik verdi çok şükür şuan yok. ama arada ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyor. sen doktara gittin mi canım :10:

Canım mutlaka doktora git benimde akıntım vardı doktorum fitil verdi düzenli kullandım ve geçti ama biraz soğuktan üşütünce gene akıntım geliyor tabi benimki kokusuz ve peynirimsi gibi beyaz birde mümkün olduğunca ayaklarını üşütme sıcak tut geçmiş olsun cnm

Kokulu olan akintilar enfeksiyon yada vajinal Bakteri gostergesidir mutlaka Doktora gitmelisin ayrica esinde seninle birlikde tedavi olmasi gerekebilir bu gibi bakteriler bulasici ve cinsel yolla gecer esinde seninle birlikde tedavi olmadigi Surece ilaclar hicbir ise yaramaz

canım çok geçmiş olsun çok kötü bir durum sürekli ıslaklı hissi bir dönem bendede vardı kadın doğum uzmanına gittim fitil ve antibiyotik verdi çok şükür şuan yok. ama arada ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyor. sen doktara gittin mi canım :10:
cevaplarınız icin tşkr dr gittim feti ilac yazdı kullandım bundan 10 ay önce rahim ağzından parca aldılar temiz cıktı ilaçları kullandığım zaman geçiyo beblli bir süre sonra tekrar aynı şey oluyo günlük iç çamaşırı değiştiriyorum günlük pedlerden kullanıyorum

Canım mutlaka doktora git benimde akıntım vardı doktorum fitil verdi düzenli kullandım ve geçti ama biraz soğuktan üşütünce gene akıntım geliyor tabi benimki kokusuz ve peynirimsi gibi beyaz birde mümkün olduğunca ayaklarını üşütme sıcak tut geçmiş olsun cnm
evet canım soğuktan olabilir çok sudan uğraşıyorum bundan önce rahim ağzından parça aldılar temiz cıktı ilac kullandıtan sonra geçiyo belli bir süre sonra aynı sı oluyor cevabın için tşkr

merhaba canım evlimisin evliysen alttan muaiyene oldunmu.bendede sendeki aynı şikayetler vardı meğer yara varmış.yaktırınca akıntıdan falan kurtuldum
slm benim sorunum devamlı akıntım olması bide çok pis kokulu kullandığım ilaclar fetiller hiç fayda etmiyo aynı sorunu yaşayan varmı nasıl tedavi uyguladınız yardımcı oursanız sevinirim

bende de akıntı vardı ama koku yoktu ...doktor mantar dedi ilaç verdi yolladı sonra başka bir doktor yara olduğunu söyledi şok oldum ...koku yara ilerleyince ortaya çıkabiliyormuş ..1 ay oluyor yarayı dondurttum çok kolay bir işlem 5 dk sürmüyor ..şimdi rahatım hiçbir şikayetim kalmadı ...doktora git sorunun çözülecektir geçmiş olsun :34:

bende de akıntı vardı ama koku yoktu ...doktor mantar dedi ilaç verdi yolladı sonra başka bir doktor yara olduğunu söyledi şok oldum ...koku yara ilerleyince ortaya çıkabiliyormuş ..1 ay oluyor yarayı dondurttum çok kolay bir işlem 5 dk sürmüyor ..şimdi rahatım hiçbir şikayetim kalmadı ...doktora git sorunun çözülecektir geçmiş olsun :34:

Canım merhaba yarayı yaktırma işlemini özelde mi devlette mi yaptırdın? ve ücreti ne kadardı? şimdiden çok teşekkür ederim:)

Bende de, seninki gibi tekrarlayan bir durum sözkonusu. İlk önce doktorda vajinal kültür yaptırmalısın, kültürün sonucuna göre doktor ilaç veriyor. Bende gardnerella vaginalis adı verilen bir bakteriyel vajinit çıktı. Ona uygun olan ilaçları kullandım. Azitro antibiyotik içtim, gündüzleri 1 tane gynomax fitil, geceleride cleosin vajinal krem. Vulvada ki kaşıntı icinde nibulen krem..sorun olursa yardımcı olurum, doktor oldum.

Vajinal bölgeyi temizlemek icin herhangi bir madde jel kullaniyormusunuz?ya da vajinal duş vs.
Cevaplarınız cok önemli cunku benim basımda da bu sorun vardı! Gecti cok şükür....

hayir kullanmiyorum aslinda gecen yil bir doktora gittim bu konuyla ilgili turkiyede zmanim kisitli oldugu icin tedavi olamadan geri dondum doktorum bana her hafta dinlemem icin cdler verdi ben onlari dinlemedim daha dogrusu cdyle olabilirmi diye kendi kendime dusunup inanmadim ve dinlemek gelmedi icimden cdler halen bende tekrar baslasam acaba faydasini gorurmuyum

hayir kullanmiyorum aslinda gecen yil bir doktora gittim bu konuyla ilgili turkiyede zmanim kisitli oldugu icin tedavi olamadan geri dondum doktorum bana her hafta dinlemem icin cdler verdi ben onlari dinlemedim daha dogrusu cdyle olabilirmi diye kendi kendime dusunup inanmadim ve dinlemek gelmedi icimden cdler halen bende tekrar baslasam acaba faydasini gorurmuyum

Sanırım yorumunuzu yanlış konuya yaptınız.

2 sene önce bende doktora gittiğimde aynı şekilde test yapıldı ertesı gun gittim doktor iltıhap olmus dedı ılac verdı bide jel verdı kullandım. Şuan eskısı gibi benı rahatsız edecek bi kokuda yok fakat yınede az da olsa var günlük pet kullanıyorum hafif sarımsı akıntım var sizin dediğiniz beyaz akıntı degıl bu durumda yınede sorun varmı dıye düşünüyorum. Hafif sarımsı benımkı gibi akıntısı olanlar varmı daha doğrusu benımkı normal mı?? bu durumda

Canım merhaba yarayı yaktırma işlemini özelde mi devlette mi yaptırdın? ve ücreti ne kadardı? şimdiden çok teşekkür ederim:)

geç oldu kusura bakmayın ....ben yarayı dondurma işlemi yaptırdım..doktorum kesinlikle yaktırmaya karşı olduğunu söyledi birde benim hiç çocuğum yok belki ondandır...sadece 20 tl muayene ücreti ödedim başka para almadılar ..eğer varsa yaran sakın ihmal etme bence ben çok korkmuştum ama hissetmedim bile ..:34:

Bende de, seninki gibi tekrarlayan bir durum sözkonusu. İlk önce doktorda vajinal kültür yaptırmalısın, kültürün sonucuna göre doktor ilaç veriyor. Bende gardnerella vaginalis adı verilen bir bakteriyel vajinit çıktı. Ona uygun olan ilaçları kullandım. Azitro antibiyotik içtim, gündüzleri 1 tane gynomax fitil, geceleride cleosin vajinal krem. Vulvada ki kaşıntı icinde nibulen krem..sorun olursa yardımcı olurum, doktor oldum.

bu ilaçlardan sonra şikayetin geçti mi peki?

Back