Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevaplarınız icin tşkr dr gittim feti ilac yazdı kullandım bundan 10 ay önce rahim ağzından parca aldılar temiz cıktı ilaçları kullandığım zaman geçiyo beblli bir süre sonra tekrar aynı şey oluyo günlük iç çamaşırı değiştiriyorum günlük pedlerden kullanıyorumcanım çok geçmiş olsun çok kötü bir durum sürekli ıslaklı hissi bir dönem bendede vardı kadın doğum uzmanına gittim fitil ve antibiyotik verdi çok şükür şuan yok. ama arada ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyor. sen doktara gittin mi canım
evet canım soğuktan olabilir çok sudan uğraşıyorum bundan önce rahim ağzından parça aldılar temiz cıktı ilac kullandıtan sonra geçiyo belli bir süre sonra aynı sı oluyor cevabın için tşkrCanım mutlaka doktora git benimde akıntım vardı doktorum fitil verdi düzenli kullandım ve geçti ama biraz soğuktan üşütünce gene akıntım geliyor tabi benimki kokusuz ve peynirimsi gibi beyaz birde mümkün olduğunca ayaklarını üşütme sıcak tut geçmiş olsun cnm
slm benim sorunum devamlı akıntım olması bide çok pis kokulu kullandığım ilaclar fetiller hiç fayda etmiyo aynı sorunu yaşayan varmı nasıl tedavi uyguladınız yardımcı oursanız sevinirim
bende de akıntı vardı ama koku yoktu ...doktor mantar dedi ilaç verdi yolladı sonra başka bir doktor yara olduğunu söyledi şok oldum ...koku yara ilerleyince ortaya çıkabiliyormuş ..1 ay oluyor yarayı dondurttum çok kolay bir işlem 5 dk sürmüyor ..şimdi rahatım hiçbir şikayetim kalmadı ...doktora git sorunun çözülecektir geçmiş olsun
slm benim sorunum devamlı akıntım olması bide çok pis kokulu kullandığım ilaclar fetiller hiç fayda etmiyo aynı sorunu yaşayan varmı nasıl tedavi uyguladınız yardımcı oursanız sevinirim
hayir kullanmiyorum aslinda gecen yil bir doktora gittim bu konuyla ilgili turkiyede zmanim kisitli oldugu icin tedavi olamadan geri dondum doktorum bana her hafta dinlemem icin cdler verdi ben onlari dinlemedim daha dogrusu cdyle olabilirmi diye kendi kendime dusunup inanmadim ve dinlemek gelmedi icimden cdler halen bende tekrar baslasam acaba faydasini gorurmuyum
Canım merhaba yarayı yaktırma işlemini özelde mi devlette mi yaptırdın? ve ücreti ne kadardı? şimdiden çok teşekkür ederim:)
Bende de, seninki gibi tekrarlayan bir durum sözkonusu. İlk önce doktorda vajinal kültür yaptırmalısın, kültürün sonucuna göre doktor ilaç veriyor. Bende gardnerella vaginalis adı verilen bir bakteriyel vajinit çıktı. Ona uygun olan ilaçları kullandım. Azitro antibiyotik içtim, gündüzleri 1 tane gynomax fitil, geceleride cleosin vajinal krem. Vulvada ki kaşıntı icinde nibulen krem..sorun olursa yardımcı olurum, doktor oldum.