Kizlar selam,
Benim hayatimin neredeyse buyuk bir kismi vajinal akinti ile gecti. Hic bir saglik sorunum yok ama ic camasirim mutlaka gun sonunda Hafif beyaz olabiliyor. Gun sonunda camasirimi ter temiz cok az gormusumdur. Merak ettigim hic genital bolgesinde akintisi olmayan varmi yoksa bu kadin olmamizdan kaynakli dogal bir surec diye Kabul edip barisik olmakmi gerekir
Bende bekarken öyleydi sürekli akıntı ve iç çamaşırı sanki camasır suyu değmiş gibi hep beyaz olurdu. Yıkanın ada geçmezdi. Ama evlendim 2 yıl sonra geçti. Kadinlikla alakalı evet ama tedavisi de var ben uğraşmak istememiştim
Bende bekarken öyleydi sürekli akıntı ve iç çamaşırı sanki camasır suyu değmiş gibi hep beyaz olurdu. Yıkanın ada geçmezdi. Ama evlendim 2 yıl sonra geçti. Kadinlikla alakalı evet ama tedavisi de var ben uğraşmak istememiştim
Aynısı bende de var. Ben mesela anlayamıyorum akıntıdan yumurtlama dönemimi, hafif sancılardan anlarım. Çünkü her daim var akıntım. Ne olacak bilmiyorum
Kizlar selam,
Benim hayatimin neredeyse buyuk bir kismi vajinal akinti ile gecti. Hic bir saglik sorunum yok ama ic camasirim mutlaka gun sonunda Hafif beyaz olabiliyor. Gun sonunda camasirimi ter temiz cok az gormusumdur. Merak ettigim hic genital bolgesinde akintisi olmayan varmi yoksa bu kadin olmamizdan kaynakli dogal bir surec diye Kabul edip barisik olmakmi gerekir
Aynısı bende de var. Ben mesela anlayamıyorum akıntıdan yumurtlama dönemimi, hafif sancılardan anlarım. Çünkü her daim var akıntım. ☹ Ne olacak bilmiyorum
akıntı kokusuzsa sıkıntı yok bence dediğim gibi bence olmazsa sıkıntı her kadında vardır mutlaka çağımızın en büyük sorunu bence yediğimiz sağlıksız şeylerin sebep olduğu kısırlık çoğu insan ya hamile kalamıyor yada 1 çocuktan sonra hamile kalamıyor yada erkeklerde sorun çıkıyor
Bu konuda tek olmadıgıma sevindim ben kendimi bildim bileli akıntılıyım bazen sarı bazen beyaz olur pko hastasıyım ama bu akıntının yıllardır normal oldugunu herkeste her daim oldugunu düşünürdüm ama öle değilmiş bazı kadınların yapısı gereği olabiliyor demişti Bi doktor inş bende Bi gün kurtulurum hergün 2 kere çamasır değişmekte bunaldım