• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akınti

Blueyeh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
53
78
3
25
Kizlar selam,
Benim hayatimin neredeyse buyuk bir kismi vajinal akinti ile gecti. Hic bir saglik sorunum yok ama ic camasirim mutlaka gun sonunda Hafif beyaz olabiliyor. Gun sonunda camasirimi ter temiz cok az gormusumdur. Merak ettigim hic genital bolgesinde akintisi olmayan varmi yoksa bu kadin olmamizdan kaynakli dogal bir surec diye Kabul edip barisik olmakmi gerekir

Bende bekarken öyleydi sürekli akıntı ve iç çamaşırı sanki camasır suyu değmiş gibi hep beyaz olurdu. Yıkanın ada geçmezdi. Ama evlendim 2 yıl sonra geçti. Kadinlikla alakalı evet ama tedavisi de var ben uğraşmak istememiştim

Bende bekarken öyleydi sürekli akıntı ve iç çamaşırı sanki camasır suyu değmiş gibi hep beyaz olurdu. Yıkanın ada geçmezdi. Ama evlendim 2 yıl sonra geçti. Kadinlikla alakalı evet ama tedavisi de var ben uğraşmak istememiştim
Evet yikanincada kimisi gecmiyor. Fitil felan dediler kullandim bir sure geciyor sonra yine basliyor. Demekki duzenli iliski bunun ilaci:)

bence her kadında var.
bekarında evlisinde.
anlaşılan o ki kolay kolay kurtulamıyacağız :KK43:
ama en kötüsü kokulu olanı :KK61:

bence her kadında var.
bekarında evlisinde.
anlaşılan o ki kolay kolay kurtulamıyacağız :KK43:
ama en kötüsü kokulu olanı :KK61:
Kokulu oldugu donem genel de sorun var demektir. Mantar ph dengesi bozuklugu felan. Bence de kurtalamicagiz gibi bu durumla barismak en iyisi gibi😊

Aynısı bende de var. Ben mesela anlayamıyorum akıntıdan yumurtlama dönemimi, hafif sancılardan anlarım. Çünkü her daim var akıntım. ☹️ Ne olacak bilmiyorum

Kizlar selam,
Benim hayatimin neredeyse buyuk bir kismi vajinal akinti ile gecti. Hic bir saglik sorunum yok ama ic camasirim mutlaka gun sonunda Hafif beyaz olabiliyor. Gun sonunda camasirimi ter temiz cok az gormusumdur. Merak ettigim hic genital bolgesinde akintisi olmayan varmi yoksa bu kadin olmamizdan kaynakli dogal bir surec diye Kabul edip barisik olmakmi gerekir
Canım akıntı kokusuz ve şeffafsa korkulacak bişey yok 😊 doktor doğurgan olduğunu gösterir demişti

Acaba bu akıntılar yediğimiz sağlıksız şeylerlede alakalı olabilir mi ki 🧐

Acaba bu akıntılar yediğimiz sağlıksız şeylerlede alakalı olabilir mi ki 🧐
akıntı kokusuzsa sıkıntı yok bence dediğim gibi bence olmazsa sıkıntı 🙂 her kadında vardır mutlaka ☺️ çağımızın en büyük sorunu bence yediğimiz sağlıksız şeylerin sebep olduğu kısırlık 🤔 çoğu insan ya hamile kalamıyor yada 1 çocuktan sonra hamile kalamıyor 🤔 yada erkeklerde sorun çıkıyor 🙂

Aynı sorun bende de var hatta adetime 5 gün kala akıntılarım kahverengi oluyor sonra adetim başlıyor. Bir çözüm bulamadım.

ben bol bol su içiyorum önceden kokulu nadir olurdu simdi sadece seffaf yada beyaz akıntı oluyor

Bu konuda tek olmadıgıma sevindim ben kendimi bildim bileli akıntılıyım bazen sarı bazen beyaz olur pko hastasıyım ama bu akıntının yıllardır normal oldugunu herkeste her daim oldugunu düşünürdüm ama öle değilmiş bazı kadınların yapısı gereği olabiliyor demişti Bi doktor inş bende Bi gün kurtulurum hergün 2 kere çamasır değişmekte bunaldım

Back