• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı yoksa yumurta çatlar mı?

Hayall07

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
121
81
28
30
Merhaba bebek düşünüyoruz eşimle. Normalde düzenli reglim var. Bu reglden sonra hiç vajinal akıntım olmadı. Bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç akıntım yok. Bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyor? Tek belirtim kasık ağrısı o kadar.

Her ay düzenli adet oluyor musunuz? Ve her ay o yumurtlama akıntısını görüyor muydunuz? Ben şahsen her ay yumurtlama akıntılarımı takip ederdim istisnasız her ay olurdu. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş ama. Belki geç yumurtlayacaksınız o da var.

Her ay düzenli adet oluyor musunuz? Ve her ay o yumurtlama akıntısını görüyor muydunuz? Ben şahsen her ay yumurtlama akıntılarımı takip ederdim istisnasız her ay olurdu. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş ama. Belki geç yumurtlayacaksınız o da var.
Her ay adetim düzenlidir ama yumurtlama akıntısından emin değilim. Teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba benimde kürtaj olalı 19. Günüm ve 5 gündür falan yoğun bir şekilde şeffaf akıntım geliyor ve korunmadık rahim belki toparlanmamıştıe diye ama içimde de bir umut var çünkü acılarım dincek gibi hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı:)

Adetim bittikten sonra ovülasyon testi yaptım 15. gün pik oldu 16. gün çatlama çatlamadan sonra akıntım kesildi hiç gelmiyor neden olur sizce

Merhaba bebek düşünüyoruz eşimle. Normalde düzenli reglim var. Bu reglden sonra hiç vajinal akıntım olmadı. Bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç akıntım yok. Bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyor? Tek belirtim kasık ağrısı o

merak ettim regliniz geçti m?
Adetim bittikten sonra ovülasyon testi yaptım 15. gün pik oldu 16. gün çatlama çatlamadan sonra akıntım kesildi hiç gelmiyor neden olur sizce
Merhaba bebek düşünüyoruz eşimle. Normalde düzenli reglim var. Bu reglden sonra hiç vajinal akıntım olmadı. Bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç akıntım yok. Bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyor? Tek belirtim kasık ağrısı o kadar.

aynı durumdayım genelde reglim düzenidir ve son 2-3 aydır hep yumurtlama döneminde akıntı görürdüm anlardım. Bu ay ilk kez bebek deneyelim dedik Regalim bitti çalışmalara başladık ama akıntı ya da kasıklarımda batma yok hiç. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ama hiç belirtim yok

aynı durumdayım genelde reglim düzenidir ve son 2-3 aydır hep yumurtlama döneminde akıntı görürdüm anlardım. Bu ay ilk kez bebek deneyelim dedik Regalim bitti çalışmalara başladık ama akıntı ya da kasıklarımda batma yok hiç. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ama hiç belirtim yok
Ben sanırım bu ay geç yumurtladım. Sadece o 3 gün akıntım oldu sonra da olmadı. Reglim de 3 gün gecikti hala olmadım. Dün kan verdim negatif çıktı. Bekleme içindeyim ya regl olacak ya da bebiş

Back