vajinal akıntı kokulu

ballparmak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
214
32
318
vajinal akıntım var geçmiyo ve bitmiyo bitkise yollarla kurtulmaya çalışıyorumm yardım edinnnnnnn

bende koku yok ama akıntı oluyor sürekli bende çok rahatsızım burada bir abla ılık suya karbonat dedi ama yapamadım bir türlü... takip edeceğim konunu ...

geçmiş olsun...

Arkadaşlar merhaba. ben de 11 haftalık hamileyim. ve çok endişeliyim. bebek düzgün besleniyor mu diye. yurmurta yiyemiyorum. idrarımda enfeksiyon çıktı hemoglobin 12 çıktı. demir hapı ve idrar enfeksiyonu için bir hap içiyorum. ikili testt yaptırcm çok korkuyorum. beslenmeyi çok kafama takıyorum. bulantılardan dolayı fazla yiyemiyorum yardımcı olur musunuz. birde çok akıntım var ve kokulu .çok rahatsızım(

bende çörek otu yağı enjekte ediyorum bu forumdan okumuştum ama 5. yapışım tık yok

Geçen ay bende o sorun inanılmaz vardı, yavaş yavaş azaldı. Birşey de yapmadım aslında. Bence herkesin dediği şeyleri uygulamadan önce doktora görün en sağlıklı tedavi yönetimi o bilir ve ilaç yada yapabileceğin şeyler konusunda seni yönlendirir canım.

vajinal akıntım var geçmiyo ve bitmiyo bitkise yollarla kurtulmaya çalışıyorumm yardım edinnnnnnn

cnm hemen koş doktora yürü bile demiyorum koşmalısın ben kendimden örnek vereyim böyle akıntım oldu spekulum korkum olduğu için gitmedim doktora kendi yöntemlerimle denedim neler neler say say bitmez ama bir gün tak dedi canıma gittim bi hesapladım 21 tane fitil kullanmışım yanında kulandığım ilaçlara hiç girmiyeyim çekmecem ilaç doluydu şimdimi çok şükür geçti ama çok pişman oldum bu kadr geçiktirdiğim akıntı sonradan koku yapmaya başlıyo sen git doktora bişey çıkmazsada rahatlarsın en azından

Son düzenleme:

haklısın galiba ama doktorada gittim hep geçiyo yeniden tekrarlıyoo ((

bende de vardi ayni sorun ustelik gebe oldugum icin gebelikte daha da artiyomus coook cektim sonunda doktora gittigimde sirkeli suyla sabah aksam yikamam gerektigini soyledi ve bazi fitiller verdi.Hamilelikte pek ilac vermiyorlar ama vajinal flora cok hassasmis iyi ve kotu bakteriler birarada yasiyomus ve en ufak bir nem
degisikliginde vajinal akinti olusuyomus bu yuzden her banyodan sonra iyice kurulamak nemli birakmamak ve pamuklu ic camasiri giymek gerekmis dedi doktor.Ayrica parfum iceren her turlu sabun duj jeli falan uzak durun o bolgeye surmeyin.

denemediğim kalmadı valla suanda soğan suyu kürüne başladımm geçer inş

denemediğim kalmadı valla suanda soğan suyu kürüne başladımm geçer inş
sogan kuru hakkinda olumlu seyler duy
madim vajinal floradaki faydali bakterileri de keskin aromasiyla olduruyor yokediyormus.Suyla seyreltilmis sirke varsa kasintiyi dahi geciriyor sabah aksam birer defa yikayip iyice kurulamak cok isime yaramisti yalniz gecse bile tekrar etme sansi var bu yuzden pamuklu ic camasiri giymek ve vajinayi nemli ortamdan korumak gerek yine de gecmiyorsa jinekolog sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…