- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
- 318
- Konu Sahibi ballparmak
vajinal akıntım var geçmiyo ve bitmiyo bitkise yollarla kurtulmaya çalışıyorumm yardım edinnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinal akıntım var geçmiyo ve bitmiyo bitkise yollarla kurtulmaya çalışıyorumm yardım edinnnnnnn
cnm hemen koş doktora yürü bile demiyorum koşmalısın ben kendimden örnek vereyim böyle akıntım oldu spekulum korkum olduğu için gitmedim doktora kendi yöntemlerimle denedim neler neler say say bitmez ama bir gün tak dedi canıma gittim bi hesapladım 21 tane fitil kullanmışım yanında kulandığım ilaçlara hiç girmiyeyim çekmecem ilaç doluydu şimdimi çok şükür geçti ama çok pişman oldum bu kadr geçiktirdiğim akıntı sonradan koku yapmaya başlıyo sen git doktora bişey çıkmazsada rahatlarsın en azından
bende de vardi ayni sorun ustelik gebe oldugum icin gebelikte daha da artiyomus coook cektim sonunda doktora gittigimde sirkeli suyla sabah aksam yikamam gerektigini soyledi ve bazi fitiller verdi.Hamilelikte pek ilac vermiyorlar ama vajinal flora cok hassasmis iyi ve kotu bakteriler birarada yasiyomus ve en ufak bir nemvajinal akıntım var geçmiyo ve bitmiyo bitkise yollarla kurtulmaya çalışıyorumm yardım edinnnnnnn
bende de vardi ayni sorun ustelik gebe oldugum icin gebelikte daha da artiyomus coook cektim sonunda doktora gittigimde sirkeli suyla sabah aksam yikamam gerektigini soyledi ve bazi fitiller verdi.Hamilelikte pek ilac vermiyorlar ama vajinal flora cok hassasmis iyi ve kotu bakteriler birarada yasiyomus ve en ufak bir nem
degisikliginde vajinal akinti olusuyomus bu yuzden her banyodan sonra iyice kurulamak nemli birakmamak ve pamuklu ic camasiri giymek gerekmis dedi doktor.Ayrica parfum iceren her turlu sabun duj jeli falan uzak durun o bolgeye surmeyin.
sogan kuru hakkinda olumlu seyler duydenemediğim kalmadı valla suanda soğan suyu kürüne başladımm geçer inş
sogan kuru hakkinda olumlu seyler duy
madim vajinal floradaki faydali bakterileri de keskin aromasiyla olduruyor yokediyormus.Suyla seyreltilmis sirke varsa kasintiyi dahi geciriyor sabah aksam birer defa yikayip iyice kurulamak cok isime yaramisti yalniz gecse bile tekrar etme sansi var bu yuzden pamuklu ic camasiri giymek ve vajinayi nemli ortamdan korumak gerek yine de gecmiyorsa jinekolog sart
Ayyyyy inanmiyorum ya asik oldum renklerine cok tatlilar yaaaa cok tesekkurler