Vajinal Akıntı(kanlı)

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kızlar son 1,5 haftadır ara ara vajinal akıntım oluyor. Ve içinde böyle pıhtılaşmış kan oluyor koyu renkli. Bunun sebebi nedir? Herhangi bir ağrım sızım da yok kafam karıştı.

Kızlar son 1,5 haftadır ara ara vajinal akıntım oluyor. Ve içinde böyle pıhtılaşmış kan oluyor koyu renkli. Bunun sebebi nedir? Herhangi bir ağrım sızım da yok kafam karıştı.

Merhaba, canım bu durumunla ben de karşılaştım. Dr. gittim fakat bana teşhis olarak adet düzensizliği koydu ve bir ilaç verdi. Ben bunu kullanmadım çünkü adet düzensizliğine bağlı bir kanama olduğunu düşünmedim. Ama kendi kendime bir fikir ürettim ve doğru çıktı. Şimdi ben her ay adet olduğumda sancım olur ve ben o dönemlerde ağrım geçsin diye hap içerim, hap içmemle birlikte kanamam hafif azalır. Sonra ilacın tesiri gidince gene artar. Ama gene sancım olursa içiyorum aynı şeyler tekrarlıyor. Neyse böyle olunca benim adet kanamam tam gelmiyor. Adet bitince 1 hafta tertemiz gezerken, bir bakmışım peçeteye kahverengi kanamalarım olurdu. Ben bunu geçen adet dönemimde ahp içince sökmeyen kanamalarım durup içerde sonra akıyor.

Diğer ay adet dönemimde ise çok sancım olmasına rağmen ilaç içmedim. Onun yerine maydonoz suyuiçtim onun yerine kekik, nane falanda içtim. Sonra adetim her ay söktü. Artık o kanamalarım olmadı. Anlayacağın bizler hap içtikçe sökmeyen adet kanamalarımız içimizde kalıyor, adet bitince kahverengi kanama olarak dışarı atıyor.

Sende sancı oluyor mu? ya da geçen adet dönemide hap kullandın mı?

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim canım.. Evet ben her adet dönemimde mutlaka en az 1 tane ağrı kesici içerim. Çünkü benimki aşırı derecede sancılı oluyor.(adet olduğumda otomatikman ishal sancısı da çekiyorum) Bu yüzden içmeden durmam çok zor. Dediğinde haklısın ama şöyle bir şeyde var ben hep içerim mesela ama ilk defa böyle oldu o yüzden bende şaşırdım.

Evet herzaman olmayabiliyor bunlar birikiyor gibime geliyor sonra rahim kaldıramıyor bunu kokulu kahverengi olarak dışarı atıyor. bazen bu katı oluyor bazen sıvı halde olabiliyor.

Evet herzaman olmayabiliyor bunlar birikiyor gibime geliyor sonra rahim kaldıramıyor bunu kokulu kahverengi olarak dışarı atıyor. bazen bu katı oluyor bazen sıvı halde olabiliyor.

Anladım canım ciddi bir problem yoksa sorun değil korkmuştum çünkü böyle sürekli gelince.

evlimisin bilmiyorum ama yumurtlama dönemlerinde bu durumla karşılaşabilirsin

muhtemelen yumurtlama dömemindesin aynı sorun geçen hafta benim de başıma geldi dayanamadım merak edip dok. gittim aktif şekilde yumurtluyormuşum o yüzdenmiş merak etme geçer dedi öyle de oldu şimdi bişi yok

Kan olduguna eminmisin .bazdn koyu renkli kahverengi akintida sikintidir. Bi doktora git derim

düzensiz ise kalanlar geliyordur. ben de evlenmeden önce çok olurdu. adetten sonra temizlenir paklanırdım. iki gün sonra kahverengi akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…