Kesinlikle jinekologa git. Akintinin kokulu olmasi enfeksiyon veya mantar gostergesi. Erteleme saglik ocagi mantara karsi belki ilac verir fakat muayene olman daha mantikli belki doktor farkli testlerde yapmak istiycektir
Kesinlikle jinekologa git. Akintinin kokulu olmasi enfeksiyon veya mantar gostergesi. Erteleme saglik ocagi mantara karsi belki ilac verir fakat muayene olman daha mantikli belki doktor farkli testlerde yapmak istiycektir
Arkadaslar Merhaba! Bende de yaklasık 3 4 senedır akıntı var ama son 1 aydır kokulu hemde cok kotu kokuyor esımle ılıskıye gırerken kokuyu duyuyorum ama esım benı kırılmasın dıye bısey solemıyor ama ılıskıden sonra yanma oluyor ıdrarımı yapıncada ama kasıntı falan yok ıc camasırımada beyaz akıntı gelıyor sureklı cok kotu kokuyor benı cok rahatsız edıyor bu
Arkadaslar Merhaba! Bende de yaklasık 3 4 senedır akıntı var ama son 1 aydır kokulu hemde cok kotu kokuyor esımle ılıskıye gırerken kokuyu duyuyorum ama esım benı kırılmasın dıye bısey solemıyor ama ılıskıden sonra yanma oluyor ıdrarımı yapıncada ama kasıntı falan yok ıc camasırımada beyaz akıntı gelıyor sureklı cok kotu kokuyor benı cok rahatsız edıyor bu ve beyaz kopuklu bı akıntı oluyor bazen bana yardımcı olun lutfen
Tabiki önce doktora. Sonra maydanoz suyunu kaynatın ve için ben çok faydasını görüyorum. Hemen antibiyotiğe sarılmıyorum. Çok fazla içmeyin ama böbreklere zarar verebilir. Benim için 4-5 gün yeterli oluyor