• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı için ne yapmalı?

Dilar 12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
2
2
36
27
Merhaba, bir haftadır pis kokulu vajinal akıntım var. Sağlık ocağına gitsem yeter mi ya da kadın hastalıkları doktoruna mı gitmeliyim?

Merhaba, bir haftadır pis kokulu vajinal akıntım var. Sağlık ocağına gitsem yeter mi ya da kadın hastalıkları doktoruna mı gitmeliyim?
Kesinlikle jinekologa git. Akintinin kokulu olmasi enfeksiyon veya mantar gostergesi. Erteleme saglik ocagi mantara karsi belki ilac verir fakat muayene olman daha mantikli belki doktor farkli testlerde yapmak istiycektir

Arkadaslar Merhaba! Bende de yaklasık 3 4 senedır akıntı var ama son 1 aydır kokulu hemde cok kotu kokuyor esımle ılıskıye gırerken kokuyu duyuyorum ama esım benı kırılmasın dıye bısey solemıyor ama ılıskıden sonra yanma oluyor ıdrarımı yapıncada ama kasıntı falan yok ıc camasırımada beyaz akıntı gelıyor sureklı cok kotu kokuyor benı cok rahatsız edıyor bu

Arkadaslar Merhaba! Bende de yaklasık 3 4 senedır akıntı var ama son 1 aydır kokulu hemde cok kotu kokuyor esımle ılıskıye gırerken kokuyu duyuyorum ama esım benı kırılmasın dıye bısey solemıyor ama ılıskıden sonra yanma oluyor ıdrarımı yapıncada ama kasıntı falan yok ıc camasırımada beyaz akıntı gelıyor sureklı cok kotu kokuyor benı cok rahatsız edıyor bu ve beyaz kopuklu bı akıntı oluyor bazen bana yardımcı olun lutfen

Tabiki önce doktora. Sonra maydanoz suyunu kaynatın ve için ben çok faydasını görüyorum. Hemen antibiyotiğe sarılmıyorum. Çok fazla içmeyin ama böbreklere zarar verebilir. Benim için 4-5 gün yeterli oluyor

Back