• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı nasıl azaltılabilit

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.421
13.759
248
Herhangi bir cinsel ilişkim yok bekarımi bunu soracaklara baştan söyleyeyim. Bi sağlık sorunum yok yani mantar,kist vs.. Ama çok fazla günlük beyaz akıntım oluyor ve ben cok rahatsiz oluyorum, gülmeye hapşırmaya cekiniyorum o kadar diyim. Üşüttüğümde ve adet dönemim yaklaştığında vajinamda baloncuklar oluyor kibar tabiriyle.Günlük pedde bir yere kadar. Bulundugum yerde kadın hastaliklari doktoru da yok googledan da bir sey bulamadım. Tavsiyesi olan var mı ?

Mutlaka bir sebebi vardır canım tabi öncelik bir doktora gitmelisin ama maydanoz ve sütle yapılan bir kür duydum ama enfeksiyon için enfeksiyonda cok fazla akıntı yapıyor İnternetten bi araştır istersen

Herhangi bir cinsel ilişkim yok bekarımi bunu soracaklara baştan söyleyeyim. Bi sağlık sorunum yok yani mantar,kist vs.. Ama çok fazla günlük beyaz akıntım oluyor ve ben cok rahatsiz oluyorum, gülmeye hapşırmaya cekiniyorum o kadar diyim. Üşüttüğümde ve adet dönemim yaklaştığında vajinamda baloncuklar oluyor kibar tabiriyle.Günlük pedde bir yere kadar. Bulundugum yerde kadın hastaliklari doktoru da yok googledan da bir sey bulamadım. Tavsiyesi olan var mı ?
idrar yolu enfeksiyonunuz olabilir bunun için bir doktora görünmeniz gerekiyor ilaç tedavisi ile geçiyor enfeksiyon bu tarz şeyleri tetikliyor bir de naylonlu iç çamaşırı kesinlikle giymeyin pamuklu tercih edin mantara çevirirse hayatı zindan eder ama tahminimce idrar yolu enfeksiyonunuz var uygun bir ilaç tedavisi ile normale döner

Back