Ben kullandım hemen işe yaradı, krem de vermişti doktor ama bende koku yoktu. Yalnız eşine de ilaç vermiş olması lazım mutlaka kullansın yoksa tekrar sana geçirir mantarı
bendede şuan o sorun var doktora görünmelisin doğru fitil ve ağızdan antibiyotikle tedavi olmalısın. kafana gör alırsan eğer bakterilere bağışıklık kazandıracaksın .... doktor akıntından kültür dedikleri bir sürüntü alıp tahlile göndermeli bakterinin türüne ve yoğunluğuna göre uygun fitil ve antibiyotiği yazmalı. bende kültür verdim sonuç bekliyorum. geçmiş olsun...
bendede şuan o sorun var doktora görünmelisin doğru fitil ve ağızdan antibiyotikle tedavi olmalısın. kafana gör alırsan eğer bakterilere bağışıklık kazandıracaksın .... doktor akıntından kültür dedikleri bir sürüntü alıp tahlile göndermeli bakterinin türüne ve yoğunluğuna göre uygun fitil ve antibiyotiği yazmalı. bende kültür verdim sonuç bekliyorum. geçmiş olsun...
Bende kullandım onu ilkini yeni 1 aylık evliyken kullandım diğerinide hamileliğim 8.aynda kullandım . Akşam yatarken kullanınca daha rahat oluyo kalkamadan beklediğin için iyi etki ediyor ama zaten geri geldi bende mantar. Döküntüsü ile ama şokda işe yaradı akıntı ve kaşıntım kalmadı