• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vajinadan çok sıvı şeffaf akıntı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

narem1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
165
43
28
24
Kızlar adetime 6-7 gün var vajinamdan dünden beri aşırı beyaz şeffaf su gibi akıntı geliyo hatta adet oldum sandım belki yumurtlama olabilir diye dün değerlendirdim şuan göğüslerim ağrıması gerekiyordu adetim yaklaştığı için ama hiç sözü dokununca bile olmuyor sadece ara sıra kasıkta Batmam var o kadar İnşAllah gebeliktendir ama sizce nie böyle daha önce yaşayan varmı bugün dünden daha çok geliyor

Bende 2 gün önce ilişkiden sonra geldi yumurta akı renginde bugünde beyaz bir akıntı var adete 13 kaldı hayırlısı

Bende de böyle akıntı ve kasık ağrısı vardı. Hatta hep adet oldum sanıyodum. Ama hamileymişim:) inşallah siz de hamilesinizdir

Benimde hep öyle akıntılar geliyor genelde adetten 1-2 hafta önce. Yumurtlama sanıp değerlendiriyorum ama tık yok😂 inşallah sendeki gebeliktir

Kızlar adetime 6-7 gün var vajinamdan dünden beri aşırı beyaz şeffaf su gibi akıntı geliyo hatta adet oldum sandım belki yumurtlama olabilir diye dün değerlendirdim şuan göğüslerim ağrıması gerekiyordu adetim yaklaştığı için ama hiç sözü dokununca bile olmuyor sadece ara sıra kasıkta Batmam var o kadar İnşAllah gebeliktendir ama sizce nie böyle daha önce yaşayan varmı bugün dünden daha çok geliyor
Ya benim de göğsüm hiç ağrımıo bata 3gün var normalde öncesinden başlar dokununca agrır

merhaba kızlar bende de sürekli akıntı oluyor adetim 8 gün geçti
2 gün önce test yaptım idrar testi negatif 9 gün önce ilişkiye girmiştik sizde hamilemiyimdir karnımda batmalar ve şişkinlik var

Bende de böyle akıntı ve kasık ağrısı vardı. Hatta hep adet oldum sanıyodum. Ama hamileymişim:) inşallah siz de hamilesinizdir
Ayy çok duygudaşım birde ben böyle güzel cevaplarınızı görünce bile hamileymişim gibi sevinip ağlıyorum😅 Allah razı olsun sizden evlatlarınızı sizden ayırmasın Rabbim İnşAllah🥰🥰❣️🙏

merhaba kızlar bende de sürekli akıntı oluyor adetim 8 gün geçti
2 gün önce test yaptım idrar testi negatif 9 gün önce ilişkiye girmiştik sizde hamilemiyimdir karnımda batmalar ve şişkinlik var
Canım geçmişte geç döllenme olabilir kan ver istersen şişkinlik normal ama bence

normalde hiç adet gecikmem olmazdı böyle bi iki gün olurdu ama şuanki belirtiler
göğüs hassasiyeti biraz
akıntı çok
bel ağrısı çok
karında batmalar oluyor ara ara
mide bulantısı çok az bazen oluyor
sizce ne yapmalıyım bu durumla karşılasan var mı

normalde hiç adet gecikmem olmazdı böyle bi iki gün olurdu ama şuanki belirtiler
göğüs hassasiyeti biraz
akıntı çok
bel ağrısı çok
karında batmalar oluyor ara ara
mide bulantısı çok az bazen oluyor
sizce ne yapmalıyım bu durumla karşılasan var mı
Psikolojik de olabilir çok istediğimiz için ama stres yapmamaya çalış kendini yormamaya çalış dediğim gibi psikolojik de olabilir bir daha test yap istersen yada en iyisi kan ver

Back
X