arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim çok akıntım oluyo ve bu soğan gibi kokuyo doktora gidicem ama korkuyorum acaba neden olabilir aranızda bu tarz bişey yaşayan oldu mu? Bir de vajinamda birden kuruluk oluştu ve pul pul soyulmaya başladı kafayı yicem ne olur yardımcı olun
sarımsak kokusu gibi soğan kokusu gibi bi koku geldiğinde bu yumurtalıklarda ya da idrar yollarında iltihap olduğunu gösterir. deride de pul pul oluşu cildin kuru olduğunu gösterir pişik kremi sürersen düzelir ama kaşıntı varsa bu da vajinal mantar olduğunu gösterir geçmiş olsun
sarımsak kokusu gibi soğan kokusu gibi bi koku geldiğinde bu yumurtalıklarda ya da idrar yollarında iltihap olduğunu gösterir. deride de pul pul oluşu cildin kuru olduğunu gösterir pişik kremi sürersen düzelir ama kaşıntı varsa bu da vajinal mantar olduğunu gösterir geçmiş olsun
Bi doktora gidin lutfen gecmis olsun. Bnim vajinamda da sabunumdu bi koku var hslbuki hic sabun degdirmem rahaysz etmiyor ama sabun gibi kokuyo tihaf yani hafif ve sabun:-(