• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinadaki soğan kokusu

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.430
174
93
Sakarya
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim çok akıntım oluyo ve bu soğan gibi kokuyo doktora gidicem ama korkuyorum acaba neden olabilir aranızda bu tarz bişey yaşayan oldu mu? Bir de vajinamda birden kuruluk oluştu ve pul pul soyulmaya başladı kafayı yicem ne olur yardımcı olun

Sanırım kötü kokuyor demek istemiş canım arkadaş :1:

Ben de dyorum nasıl soğan kokuyo :D

Enfeksiyon kapmışsındır konu sahibi bir doktora gitsene

gerçektende bildiğiniz soğan gibi kokuyo soğan kürü falan içmedim ama mecburen doktora gidicem yapıcak başka bişey yok

sarımsak kokusu gibi soğan kokusu gibi bi koku geldiğinde bu yumurtalıklarda ya da idrar yollarında iltihap olduğunu gösterir. deride de pul pul oluşu cildin kuru olduğunu gösterir pişik kremi sürersen düzelir ama kaşıntı varsa bu da vajinal mantar olduğunu gösterir geçmiş olsun

Son düzenleme:
sarımsak kokusu gibi soğan kokusu gibi bi koku geldiğinde bu yumurtalıklarda ya da idrar yollarında iltihap olduğunu gösterir. deride de pul pul oluşu cildin kuru olduğunu gösterir pişik kremi sürersen düzelir ama kaşıntı varsa bu da vajinal mantar olduğunu gösterir geçmiş olsun

çok teşekkür ederim en yakın zamanda doktora gidicem inşallah bakalım ne çıkıcak

Bi doktora gidin lutfen gecmis olsun. Bnim vajinamda da sabunumdu bi koku var hslbuki hic sabun degdirmem rahaysz etmiyor ama sabun gibi kokuyo tihaf yani hafif ve sabun:-(

çok teşekkür ederim hepinize şu ya kötü bişey çıkarsa korkumu atlatabilirsem gidicem inşallah :(

gideceğinz doktoru iyi araştırın.sizi rahatlatacak bir doktorsa canınız hiç yanmaz :) ama mutlaka doktora gidin

Back