Vajinadaki Koku

Diğer yazılanlara katılıyorum bir de şu var mesela temizlik konusunda çok titizsen genital bölgeni çok fazla sabunlarsan o da doğal vücut florasını bozuyor. Bazen aşırı titizlik de sıkıntı olabiliyor. Bir başka neden mesela antibiyotik kullandiysan onun arkasindan basladiysa sebebi antibiyotik de olabiliyor. Bazı antibiyotikler cok genis etkileri var yararli bakterileri de öldürüyor ve arkasından bu tarz mantar enfeksiyonları olabiliyor. Dr. konusunda utanıyorsan kadın Dr tercih edebilirsin. Bir de onlar neler neler görüyorlar işi gereği. Zaten bekar olduğun için alttan muayene gibi birsey de söz konusu değil. Akintin nasıl diye sorar tariflersin renk koku vs. ona göre ilaç yazıp gönderir

17 yaşında bi kız çocuğuna nasıl cinsel yönden aktif misin die soru yöneltebilirsiniz . Üstelik doktora gitmeye bile utanıyorum yazmıs …
Hanımefendi emin olun doktor da bu soruyu soracaktı. Bu tarz durumlar cybh yüzünden de olabiliyor sebebi bilinmeden yorum yapılmaz ya hani. Kaldı ki kötü bir niyetim asla olamaz kötü koku, akıntı herhangi bir enfeksiyon sebepli olabilir. Kimin nasil bir hayat yaşadığını bilemem burada 17 yaşında acaba hamile miyim diye konu acanlari da gormusken bu yorumunuz gercekten gereksiz geldi. Sorunu anlayabilmek için sorulmuş bir soruydu sadece.

millet olarak psikolojimiz kaldırmıyor artık konu kız çocuğu olunca iyi akşamlar

antibiyotik kullanmadım sanırım hatırlamıyorum ama öneriler için teşekkür ederim ve doktor vücudumda herhangi bir muayene yapmayacaksa gideceğim teşekkür ederim tekrardan

Anladım . Kusura bakmayın o zaman konu kız çocuğu olunca hassas davrandım galiba

17 yaşında bi kız çocuğuna nasıl cinsel yönden aktif misin die soru yöneltebilirsiniz . Üstelik doktora gitmeye bile utanıyorum yazmıs …
Doktora gitse doktor da aynı soruyu soruyor “aktif cinsel hayatınız var mı” standart bir soru. Bazındoktorlar bunu “evli misin bekar mısın” düzleminde sorar ki evli olmayıp cinsel hayatı olan ya da evli olduğu halde cinsel hayatı olamayan insanlar var.
Yaştan bağımsız standart bir soru bu

Ben yolda annesinin çekiştirdiği ağlayan bi kız çocuğu görsem korkuyorum arkasından az yürüyorum gerçekten annesi miydi nereye sürüklüyor die . Sokakta çocuk dovme sürükleme olaylarına bile adapte olamadım hala olunacak gibi de değil

antibiyotik kullanmadım sanırım hatırlamıyorum ama öneriler için teşekkür ederim ve doktor vücudumda herhangi bir muayene yapmayacaksa gideceğim teşekkür ederim tekrardan
Ben antibiyotik her kullandığımda yaşadım bu sıkıntıyı. Ondan aklıma geldi direkt. Her seferinde kadın doğuma gittim ve bekar olduğumdan muayene etmedi o zamanlarda. Beslenmene ev yoğurdu ev turşusu gibi probiyotik içeren yiyecekler de ekle ve bol bol su iç Dr un vereceği ilacın yanında sana extra faydası olur. Kuru tutmak, pamuklu giyinmek, günlük ped kullanmayip sık sık çamaşır değiştirmek bu süreçte önemli burdaki üyelerin yazdığı gibi

çok teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…