- 6 Mart 2024
- 1.141
- 895
- 31
-
- Konu Sahibi esracelikk
Allah esirgesin ya Rabbım gerçek mi buDoktor da bunu soracak ? Ne var bunda ? Sürtünüyorum diyenlerin çoğu bu yaşta ,geçen gün müge anliya bir kız çıktı 12 yaşında evden kaçmış ,hamile kalmış , doğurmuş. 16 yaşında 3.5 yaşında çocuğu var.
Diğer yazılanlara katılıyorum bir de şu var mesela temizlik konusunda çok titizsen genital bölgeni çok fazla sabunlarsan o da doğal vücut florasını bozuyor. Bazen aşırı titizlik de sıkıntı olabiliyor. Bir başka neden mesela antibiyotik kullandiysan onun arkasindan basladiysa sebebi antibiyotik de olabiliyor. Bazı antibiyotikler cok genis etkileri var yararli bakterileri de öldürüyor ve arkasından bu tarz mantar enfeksiyonları olabiliyor. Dr. konusunda utanıyorsan kadın Dr tercih edebilirsin. Bir de onlar neler neler görüyorlar işi gereği. Zaten bekar olduğun için alttan muayene gibi birsey de söz konusu değil. Akintin nasıl diye sorar tariflersin renk koku vs. ona göre ilaç yazıp gönderirMerhaba ben 17 yaşındayım duş rutinim çok temiz asla pasaklı biri de değilim ama buna rağmen duştan çıktıktan iki saat sonra bile özel bölgemde koku oluyor kimyasal kullanmak istemiyorum doktora da gitmeye utanıyorum biraz ne yapabilirim sebebi nedir acaba?
Hanımefendi emin olun doktor da bu soruyu soracaktı. Bu tarz durumlar cybh yüzünden de olabiliyor sebebi bilinmeden yorum yapılmaz ya hani. Kaldı ki kötü bir niyetim asla olamaz kötü koku, akıntı herhangi bir enfeksiyon sebepli olabilir. Kimin nasil bir hayat yaşadığını bilemem burada 17 yaşında acaba hamile miyim diye konu acanlari da gormusken bu yorumunuz gercekten gereksiz geldi. Sorunu anlayabilmek için sorulmuş bir soruydu sadece.17 yaşında bi kız çocuğuna nasıl cinsel yönden aktif misin die soru yöneltebilirsiniz . Üstelik doktora gitmeye bile utanıyorum yazmıs …
millet olarak psikolojimiz kaldırmıyor artık konu kız çocuğu olunca iyi akşamlarama ben burda vajinadan gelen kokuyla ilgili bir şey sordum ve sormadan önce araştırma yapmıştım bunun sebebi cinsel hayatın aktifliği olabiliyormuş. karşımdaki kişinin kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum hassasiyetinizi anladım teşekkür ederim ama bana karşı bir suçlama vs yok sadece bir soru:)
Evet cuma günkü konu yine evden kaçmış müge buldu.Allah esirgesin ya Rabbım gerçek mi bu
antibiyotik kullanmadım sanırım hatırlamıyorum ama öneriler için teşekkür ederim ve doktor vücudumda herhangi bir muayene yapmayacaksa gideceğim teşekkür ederim tekrardanDiğer yazılanlara katılıyorum bir de şu var mesela temizlik konusunda çok titizsen genital bölgeni çok fazla sabunlarsan o da doğal vücut florasını bozuyor. Bazen aşırı titizlik de sıkıntı olabiliyor. Bir başka neden mesela antibiyotik kullandiysan onun arkasindan basladiysa sebebi antibiyotik de olabiliyor. Bazı antibiyotikler cok genis etkileri var yararli bakterileri de öldürüyordu ve arkasından bu tarz mantar enfeksiyonları olabiliyor. Dr. konusunda utanıyorsan kadın Dr tercih edebilirsin. Bir de onlar neler neler görüyorlar işi gereği. Zaten bekar olduğun için alttan muayene gibi birsey de söz konusu değil. Akintin nasıl diye sorar tariflersin renk koku vs. ona göre ilaç yazıp gönderir
Anladım . Kusura bakmayın o zaman konu kız çocuğu olunca hassas davrandım galibaHanımefendi emin olun doktor da bu soruyu soracaktı. Bu tarz durumlar cybh yüzünden de olabiliyor sebebi bilinmeden yorum yapılmaz ya hani. Kaldı ki kötü bir niyetim asla olamaz kötü koku, akıntı herhangi bir enfeksiyon sebepli olabilir. Kimin nasil bir hayat yaşadığını bilemem burada 17 yaşında acaba hamile miyim diye konu acanlari da gormusken bu yorumunuz gercekten gereksiz geldi. Sorunu anlayabilmek için sorulmuş bir soruydu sadece.
haklısınız anlıyorum sizi. iyi akşamlarmillet olarak psikolojimiz kaldırmıyor artık konu kız çocuğu olunca iyi akşamlar
Ne günlere kaldık Rabbım çocuğumuzu cocugumuzu korusun akıl fikir versinEvet cuma günkü konu yine evden kaçmış müge buldu.
Amin.Ne günlere kaldık Rabbım çocuğumuzu cocugumuzu korusun akıl fikir versin
Doktora gitse doktor da aynı soruyu soruyor “aktif cinsel hayatınız var mı” standart bir soru. Bazındoktorlar bunu “evli misin bekar mısın” düzleminde sorar ki evli olmayıp cinsel hayatı olan ya da evli olduğu halde cinsel hayatı olamayan insanlar var.17 yaşında bi kız çocuğuna nasıl cinsel yönden aktif misin die soru yöneltebilirsiniz . Üstelik doktora gitmeye bile utanıyorum yazmıs …
Siz hiç haberleri falan takip etmiyor msunuz? Her gün 15 yasında doguran hamile olan kızlardan bahsediliyor.Allah esirgesin ya Rabbım gerçek mi bu
Haklısınız son zamanlarda yaşanan şeyler hassasiyete yol açabiliyor. Sorun değil iyi aksamlar.Anladım . Kusura bakmayın o zaman konu kız çocuğu olunca hassas davrandım galiba
Bana asla normal ve kabul edilebilir gelmiyor bu gerçekler . Asla kabul edemem Allah esirgesinSiz hiç haberleri falan takip etmiyor msunuz? Her gün 15 yasında doguran hamile olan kızlardan bahsediliyor.
Ben antibiyotik her kullandığımda yaşadım bu sıkıntıyı. Ondan aklıma geldi direkt. Her seferinde kadın doğuma gittim ve bekar olduğumdan muayene etmedi o zamanlarda. Beslenmene ev yoğurdu ev turşusu gibi probiyotik içeren yiyecekler de ekle ve bol bol su iç Dr un vereceği ilacın yanında sana extra faydası olur. Kuru tutmak, pamuklu giyinmek, günlük ped kullanmayip sık sık çamaşır değiştirmek bu süreçte önemli burdaki üyelerin yazdığı gibiantibiyotik kullanmadım sanırım hatırlamıyorum ama öneriler için teşekkür ederim ve doktor vücudumda herhangi bir muayene yapmayacaksa gideceğim teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim sen yine de bi doktora danış açık muayene yapmazlarçok teşekkür ederim deneyeceğim hepsini
Tabi ki bana da normal gelmiyor asla normalize de edilmemeli fakat ülkemizin gerçeği bu çok fazla yaşanıyor. 15 yaş üstü zorla veya isteyerek cinsellik yaşayan cok fazla kız cocugu var.Bana asla normal ve kabul edilebilir gelmiyor bu gerçekler . Asla kabul edemem Allah esirgesin
çok teşekkür ederim deneyeceğimBen antibiyotik her kullandığımda yaşadım bu sıkıntıyı. Ondan aklıma geldi direkt. Her seferinde kadın doğuma gittim ve bekar olduğumdan muayene etmedi o zamanlarda. Beslenmene ev yoğurdu ev turşusu gibi probiyotik içeren yiyecekler de ekle ve bol bol su iç Dr un vereceği ilacın yanında sana extra faydası olur. Kuru tutmak, pamuklu giyinmek, günlük ped kullanmayip sık sık çamaşır değiştirmek bu süreçte önemli burdaki üyelerin yazdığı gibi