• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinadaki iğrenç koku

fe0624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4
2
1
32
Kizlaar merhaba .. Uc aydir vajinamdaki kotu kokudan sikayetciyim krem kivaminda akintim var kasintim yok denecek kadar az bugunde adet disi kan geldi cok korktum :( sizce normalmi kan gelmesi

3 aydır doktora gitmek neden aklına gelmedi :KK14: ne olsun istiyorsunuz 3 ay iğrenç iğrenç koksun ama kendi kendine geçsinmi

kan normal değil. kötü kokulu akıntı da mantar enfeksiyonundan oluyor bildiğim kadarıyla. mutlaka doktora görünün mutlaka. geçmiş olsun

Mantar olabilir doktora gidin .
3 aydır niye çekiyorsunuz ki o kokuyu ?

Kizlaar merhaba .. Uc aydir vajinamdaki kotu kokudan sikayetciyim krem kivaminda akintim var kasintim yok denecek kadar az bugunde adet disi kan geldi cok korktum :KK43: sizce normalmi kan gelmesi
Bnimde oyleydi canim enfeksiyon varmis evli oldugum icin fitil antibiyotik vermisti doktor bna.sende bir doktora git yoksa ilerliyormus

Gidicrm yarin doktora kizlar ozele randevu aldim hastalri tek tekmi aliyolar yokaa hastaneye gore değişiyomu

Back
X