Vajinada yanma

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar adetim bittikten sonra ilişkiye girdikten sonra yanma oluyo fitil kullanıyorum geçiyo sonraki ay yine oluyo. Tamamen nasıl kurtulucam. Çamaşırlarımı ütülüyorum. Bol suda içiyorum. Eşim prezervatif de kullanıyo

Kızlar adetim bittikten sonra ilişkiye girdikten sonra yanma oluyo fitil kullanıyorum geçiyo sonraki ay yine oluyo. Tamamen nasıl kurtulucam. Çamaşırlarımı ütülüyorum. Bol suda içiyorum. Eşim prezervatif de kullanıyo
Enfeksiyin kapiyorsundur canm veya esin korununca mi oluyor yanma

enfeksiyonunuzun kaynağı çok farklı olabilir. idrar yolu iltihabı da çıkabilir, rahim içinde yerleşmiş bir yara gibi birşey de. bence check up yaptırır gibi birden fazla doktora danışarak ilerleyin. sürekli oluyorsa zamanla çözülmesi daha zor hale gelebilir.

9⁸
Suan o seyy bende de varr bende ayin 5 de doktora gidicem adett ve ilisikiden sonra kizlik zarimin oldugu yerde yanma kasinma oluyoo bazen cok kasiniyoo amaa napicam bilemiyomm doktora gitt acilenn

Aynı dert bendede var malesef biktim.. multiplex pcr yaptirin ona gore fitil kullanın

Bende de vardı. Kanser olduğumu falan düşündüm evhamlıyım bayağı. Hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu... Bir uzmana danışmadan bilemezsiniz.

Back