• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada yanma, sürekli tuvaletin varmis gibi hissetme?

lanaisagoddess

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
41
10
16
21
Merhabalar son dönemlerde beyaz kokulu akıntılarım arttı gün içinde 3 4 kez günlük ped degistiriyorum. Bu gece 6 kez uyanıp uyanıp tuvalete ciktim afedersiniz, çıkmadan önce de altimi islatmisim Allah'tan hemen uyandım da tuvalete gittim.. :( Tuvaletimi yaparken de yanma oluyor.
Şimdi de gün içinde çok şık gidiyorum 10 dk de bir. Gidip geliyorum gelir gelmez tekrar tuvaletim varmış hissi oluyor tekrar gidiyorum yok.. Yanması bı dert geliyormuş hissinden dolayı da gidip gidip gelmek bir dert.. Sabah gittiğimde 2 damla açık pembe kan vardı regl oldum sandım ama daha gelmiyor. Nedeni ne olabilir yaşayan var mı böyle bir durum.

aynen antibiyotik kullanman lazım yüzde 95sistit yani idrar yolu enfeksiyonu. sürekli çişin varmış gibi tuvalete koşarsın ama bikaç damla gelir yaparkende 2 3damlabile cayır cayır yakar. hatta dediginiz gibi bazen idrar tutamama da oluyormuş. kadınların yakalnma oranı çok yüksek maalesef ajina korumasız oldugu için hemen mikrop kapabiliyor ama 3 5gün ilaçla geçiyor neyseki yüzde 5 ihtimallede kum/taş döküyo olabilirsiniz oda aynı belirtiler göstermişti yine tekrarlayan sistit sanmıştım ama idrar testinde kum çıkmıştı. sağlık ocağında öğrenebilirsiniz hemen

Doktora gidin sistit olmuşunuz muhtemelen tek kullanımlık tozlar var eskiden gidip kendiniz alabiliyordunuz artık doktorun yazması gerekiyor bir kaç saate hemen rahatlatıyor o acıyı çekmeyin..

Günlük ped nemli bölgenin nemini daha çok arttırıyor vajinal yollu hastalıkları iletletiyor

Back
X