• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada sizi ağrı

Aysenur1037

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
193
40
18
35
Kızlar adetim e 11 gün var bir haftadır kasık ağrısı var bugünde çok kötü şekilde 20 saniye kadar vajina da sizi ağrı meydana geldi kasıklarım sızlıyor sizce neden

Bende aynı durumdayım canım bata son 10 gün midem yanıyor belim ağrıyor karnım şiş :) dayanamayıp test yaptım çok erken olmasına rağmen içimi rahatlatmak için en azından negatif tabiki olsa bile şuan görünmesi imkansız :)

Kan derken yerleşme kanamasından filan bahsediyorsun sanırım doğru anladıysam tabi oda herkeste olmuyormuş her insanın vücudu farklı reaksiyon gösteriyordur muhtemelen:) benim son batım 10 unda bitti daha 14 gündür temiz olmama rağmen gidip test yaptım ama içim şuan rahat en azından ayın 3 üne kadar bekleyebileceğim :) belirtiler dersen onlar halen devam ediyor bende 11 ay d kontrol hapı kullandım belki şuan onun belirtisinide yaşıyor olabilirim canım rabbim gönlüne göre versin

Aynen canım okadar şiddetli bir ağrı ki korktum belki kan gelir kimi insanda yerleşme kanaması ağrılı oluyormuş acabami dedim. Bende Eylül de rahim filmi çekildi o yuzyüz biraz ümidim var heyecanlanıyorum

Hadi inşallah Allahım gönlüne göre versin çok umut eme umutsuz olmaz tabiki ama insan üzülüyor sonra benim dönemimde evlenen herkes hamile şuan ben geçen aya kadar istemiyordum ama bu ay sabırsızlıkla bekliyorum :) aşağı yukarı günümüz aynı benide haberdar et

Back