Gittim zaten Doktorun verdigi fitil ve kremi kullandim kendi kafama gore alamazdim herhalde bunlari, fakat sonuc yine basariz :/Doktora gitmeyi dene burdan ne gibi bi cevap bekliyorsun herkesin hastalığı farklıdır
Gittim zaten Doktorun verdigi fitil ve kremi kullandim kendi kafama gore alamazdim herhalde bunlari, fakat sonuc yine basariz :/
Canm ben bu sitede doğal Bi yöntem okumuştum mantar için genelde bu kocakarı usullerine kulak asmam ama mantar öyle Bi illet ki denedim ve inanamadım hatta bi arkadaşta konu açmıştı bu sorunla ilgili onada özelden yazdım onunkinide geçirmiş istersen yazayım sanaArkadaslar sanirim vajinamda mantar var. Noktali yapiskan beyaz renkde akintim var ve iliskiye girdigim zaman vajinamin sag ic tarafi cok agriyo haliyle kendimi kasiyorum da. Ama idrarimi yaparken ya da gun icerisinde hic bir agri sizim olmuyor sadece iliskiye girdigimde boyle oluyor napicam bilmiyorum. Vajinal fitil ve kremde kullandim fakat hic bi etkisini goremedim. Lutfen bu konuda tedavi olanlar varsa yardimci olsun.
Bunu niye özelden yazmadın?Canm ben bu sitede doğal Bi yöntem okumuştum mantar için genelde bu kocakarı usullerine kulak asmam ama mantar öyle Bi illet ki denedim ve inanamadım hatta bi arkadaşta konu açmıştı bu sorunla ilgili onada özelden yazdım onunkinide geçirmiş istersen yazayım sana
Duymak isterse özelden yazacağım zatenBunu niye özelden yazmadın?
Bence buraya yazmalısın. Bu topikler onun için değil mi? Bu dertle ilgili belki birileri de faydalanacak. Bayanlarda olabilen birşey sonuçtaDuymak isterse özelden yazacağım zaten
evet lutfen nasil gecirdin paylasirmisin.Bide benim vajinaya bisey koymada azicik fobim var ama napim yapicam artik. Sirkeli su falan diyolar onu nasil vajina icine koyabilirim kiCanm ben bu sitede doğal Bi yöntem okumuştum mantar için genelde bu kocakarı usullerine kulak asmam ama mantar öyle Bi illet ki denedim ve inanamadım hatta bi arkadaşta konu açmıştı bu sorunla ilgili onada özelden yazdım onunkinide geçirmiş istersen yazayım sana
Aynen arkadaslar bunda ayip bisey yok ki. Neticede saglik icin bi paylasim yapiyoruz. Bu sitede neler neler konusulmus bence vajinal mantar hic bisey ayrica bu bir saglik sorunu herkesin bilinclenmesi gerek.Bence buraya yazmalısın. Bu topikler onun için değil mi? Bu dertle ilgili belki birileri de faydalanacak. Bayanlarda olabilen birşey sonuçta
cokÖzel bölgeni sirkeli su ile yıka ara sıra gün içinde.
Vajinal duş yapma.
Sabun duş jeli asla kullanma.
Akıntım var diyip günlük ped takma çok rahatsız oluyosan ic çamaşırının içine pamuklu bezleri ütüle koy.
Mantar, sistit bunlar tedavisi en uzun rahatsızlıklardandır.
Verdiği ilaçlar size uygun olmamış olabilir tekrar gidip yazdırın.
Travazol krem varsa onu kullanın ama kaşıntıyı hafifletir tedavi etmesede.
Özel bölgeni sirkeli su ile yıka ara sıra gün içinde.
Vajinal duş yapma.
Akıntım var diyip günlük ped takma çok rahatsız oluyosan ic çamaşırının içine pamuklu bezleri ütüle koy.
cok tesekkur ederim, ben yurt disinda yasadigim icin bu kremleri tedarik edemiyorum malesefÖzel bölgeni sirkeli su ile yıka ara sıra gün içinde.
Vajinal duş yapma.
cok tesekkur ederim, ben yurt disinda yasadigim icin bu kremleri tedarik edemiyorum malesefAma dediginiz gibi pamuklu bezler kullanmaliyim sanirim. Bide sirkeli suyu normal suyla karistirmalimiyim uygularken. Ayrica uygulama sadece vajina disina mi olmasli? Yani icini falan yikamiyoruz degilmi o suyla :/
cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Aynen ya insallah bir an once kurtulurum, en sinir bozucu kismida iliskide zorlanmakDışardan yıka canım.
Güneykarimkure arkadaşımızın dediği gibi eşine bulaşmışsa sende de devamlı yeniler onunda ilaç kullanması şart.
Afedersin mesela benim sperm'e karşı alerjim var. Hemen duşa da girsem ertesi güne kaşıntı ve akıntı olur sende takip et belki ondandır.
Burda bazı arkadaşlar sarımsak koy fitil gibi dicektir bence deneme bile
En iyisi eşinle beraber doktoruna git sen mantar illeti kolay geçmez...
Bence buraya yazmalısın. Bu topikler onun için değil mi? Bu dertle ilgili belki birileri de faydalanacak. Bayanlarda olabilen birşey sonuçta
Iyi buradan yazayım o halde sirke karbonatla iyice yıkayın hatta mümkünse öyle yaptım suya bolca karbonat ve sirke döküp oturun temiz bir tülbent e sarımsağı koyup fitil gibi vajinaya koyun sabaha kadar bekleyin iki güne geçer geçene kadar yapın her wc de karbonatli sirkeli su ile temizleyin sarımsağın kokusundan tiksinip sovmeyinde bana :) çünkü leş gibi kokuyor ama gerçekten faydasını gördüm inanamadımevet lutfen nasil gecirdin paylasirmisin.Bide benim vajinaya bisey koymada azicik fobim var ama napim yapicam artik. Sirkeli su falan diyolar onu nasil vajina icine koyabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?