- 24 Nisan 2024
- 50
- 19
- 20
- Konu Sahibi hasrett100
Arkadaşlar bu sabah sarımsı ve kokusuz bir akıntıyla karsilastim ne olabilir acaba normal mi yoksa enfeksiyon belirtisi mi emin olamadım. Agri yanma kaşıntı yok sadece sarımsı kokusuz bir akıntı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyon belirtisi olabilir benceArkadaşlar bu sabah sarımsı ve kokusuz bir akıntıyla karsilastim ne olabilir acaba normal mi yoksa enfeksiyon belirtisi mi emin olamadım. Agri yanma kaşıntı yok sadece sarımsı kokusuz bir akıntı var
Merhaba kesildi mi acaba benim de bugün başıma geldi ondan önceki gün de hafif sarimsi yeşilimsi bi akıntı geldi koku asla yok kaşıntı hiç yok.. günlük ped kullanıyorum acaba renk mi veriyor kafama baya takılıyorArkadaşlar bu sabah sarımsı ve kokusuz bir akıntıyla karsilastim ne olabilir acaba normal mi yoksa enfeksiyon belirtisi mi emin olamadım. Agri yanma kaşıntı yok sadece sarımsı kokusuz bir akıntı var
Bende de varda sizin de sıvı gibi mi böyle çok affedersiniz ama yapış yapış değil demek istediğimArkadaşlar bu sabah sarımsı ve kokusuz bir akıntıyla karsilastim ne olabilir acaba normal mi yoksa enfeksiyon belirtisi mi emin olamadım. Agri yanma kaşıntı yok sadece sarımsı kokusuz bir akıntı var
Evet benimde öyleBende de varda sizin de sıvı gibi mi böyle çok affedersiniz ama yapış yapış değil demek istediğim
Akıntım azaldı günlük pedi doktorlar önermiyor bu süreçte bol bol su ve maydanoz kürü yaptım sabah akşam içiyorum ve çok işe yaradı sende dene canımMerhaba kesildi mi acaba benim de bugün başıma geldi ondan önceki gün de hafif sarimsi yeşilimsi bi akıntı geldi koku asla yok kaşıntı hiç yok.. günlük ped kullanıyorum acaba renk mi veriyor kafama baya takılıyor
Soğan Kürü denediniz mi sizdeAkıntım azaldı günlük pedi doktorlar önermiyor bu süreçte bol bol su ve maydanoz kürü yaptım sabah akşam içiyorum ve çok işe yaradı sende dene canım
Hayır denemedim etkili mi acabaSoğan Kürü denediniz mi sizde
Evet ama evliyseniz yapmamak gerekiyormuş düşük yapıyormuş öyle okumuştumHayır denemedim etkili mi acaba
Hayır evli değilim bu arada çay ağacı yagı da iyi deniliyor bilginiz var mıEvet ama evliyseniz yapmamak gerekiyormuş düşük yapıyormuş öyle okumuştum
Hayır hiç duymamıştım onuHayır evli değilim bu arada çay ağacı yagı da iyi deniliyor bilginiz var mı
Benim akıntı da azaldı canım ama ben deterjandan çok korkuyorum üç çamaşır yıkandıktan sonra hala deterjan varmış gibi geliyor bende araya bariyer niyetine hergün orkid ped koyuyorum aslında ütü öneriliyor ama takıntı işteAkıntım azaldı günlük pedi doktorlar önermiyor bu süreçte bol bol su ve maydanoz kürü yaptım sabah akşam içiyorum ve çok işe yaradı sende dene canım