- Konu Sahibi zafergamze
slm kızlar ya bu çok iğrenc bişey ama vajinamda kötü koku oluyor temiz iltihabımda fazla yok ama kötü koku oluyor sizdede aynı sorun oluyomu yada güzel kokması için kullandıgınız bişey varmı :sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iltihabınız mantarınız yoksa temizlik kurallarına
ve pamuklu çamaşır kullanmaya özen gösterin
aksi durumda kokunun başka bi sebebi olamaz
gibi geliyo bana
konu jinekolağa açılmalıydı neyse taşınır heralde
iltihap varsa doktora gidilir sanırım ama hijyende önemli hergün yıka temzi olsun ve bebek pudrası kesinlikle kokuyu alıyor tabi içeri sürmüceksin dışa sürüceksin içe de etki ediyor zaten
birden bire mi ortaya çıktı
hmm deniycem canım acaba bir müddet snra kokuyu kesiyormu yoksa onu sürünce mi olmuyor
yok sürünce hemen etki ediyor 2-3 gün pudra kokusu oluyor sonra zaten yine tazelersin hergün yıkaman gerek ben banyodan sonra ve ağda sonrası sürüyorum çok güzel oluyor gerçekten
ya bi de yıkıyorsunuz ama sakın normal sabun kullanmayın vajina için özel sıvı sabunlar var çünkü norma sabunlar da mantar ve koku sebebi ben de çok özen gösteriyordum ama yine de mantar olmuştum doktor bana numus med önerdi onu kullanıyorum şimdi mantardan eseryok ama kokudan ben de kurtulamadım sanırım mantarın örttüğü başka bir iltihap daha vardı farkedilmedi muayenede tekrar doktora gidicem çünkü kötü koku özellikle vajina içindeyse ciddi iltihaplanmaların sebebi ben de önemsemedim başta nasılsa mantar geçti koku da geçer dedim ama şimdi eşimle bi haftadır ilişkiye giremiyorum içinde bi yer çok fena ağrıyor bakalım pazartesi belli olucak sorun neymiş umarım ilaçlarlageçiek bişeydirbilmiyorumkismile
ben geçen yıl hamama gittim ve sonrasında vajinada kötü koku oluştu. ne kaşıntı vardı ve acı. yalnızca koku. faranjit olup antibiyotik kullandıgımda geçiyordu, antibiyotik bırakınca yeniden kötü koku başlıyordu. buna tek çözüm doktorun vereceği ilaçla tedavi. vajinaya içine su girecek şekilde asla su tutmayınız diye doktorlar uyarıyor. iç dudakları bile suyla veya sabunla yıkamak tehlikeli. siz doktora gidin sonununuz hemen geçecektir merak etmeyin. cok geçmiş olsun.a.s