- 28 Ağustos 2024
- 104
- 21
- 13
- 21
- Konu Sahibi nryonder015
İlk cinsel hayatım eşim olduÖncesinde cinsel bir hayatın var mıydı ? Başka ilişkilerde de olmuş muydu yani. Kız kokan eşin olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk cinsel hayatım eşim olduÖncesinde cinsel bir hayatın var mıydı ? Başka ilişkilerde de olmuş muydu yani. Kız kokan eşin olmasın
Dr a gitmişsin ve birşey dememiş ohalde doktoru değiştir başkasına git. Bu kötü bir durumdur koku önemli zira. Ölü balık sözüne öldüm yaaa :)))Vajinamda iliski sırası yoğun ölü balık gibi kokuyor ne kullanmam gerekli fikri olan var mı?
öyle vallahi gidicem insallahDr a gitmişsin ve birşey dememiş ohalde doktoru değiştir başkasına git. Bu kötü bir durumdur koku önemli zira. Ölü balık sözüne öldüm yaaa :)))
Yok almıyorum . Çocuk icin de gitmiştim herseyin iyi 1 seneyi doldurman lazımm dedi kadın anlamadım herkesin nasıl oluyor ay olmadan bnm 1 senelik iliskim var bekliyoruzİlişki harici koku almıyorsan eşten olabilir. Çocukta olmamış bi sorunu vardır belki
İlk gebelik stresten genelde geç oluyor. Dert etmeyin. Hep bu ay oldu telaşıyla olmıyorYok almıyorum . Çocuk icin de gitmiştim herseyin iyi 1 seneyi doldurman lazımm dedi kadın anlamadım herkesin nasıl oluyor ay olmadan bnm 1 senelik iliskim var bekliyoruz
Teşekkür ederimeğer ilişki sırasında geliyorsa ve ayrıca günlük hayatta da alıyorsanız bu kokuyu bakteriniz var. ama eğer siz günlük hayatınızda kendimizden almıyorsanız eşiniz kaynaklı olabilir fakat balık kokusu vajinada olur erkekte olmaz bildiğim kadarıyla yani sizden kaynaklı bir sorun var acilen baktırın yok daha iyi bir hastaneye gidin
Allah nasip ederse Pazartesi günü baktıricameğer ilişki sırasında geliyorsa ve ayrıca günlük hayatta da alıyorsanız bu kokuyu bakteriniz var. ama eğer siz günlük hayatınızda kendimizden almıyorsanız eşiniz kaynaklı olabilir fakat balık kokusu vajinada olur erkekte olmaz bildiğim kadarıyla yani sizden kaynaklı bir sorun var acilen baktırın yok daha iyi bir hastaneye gidin
evet aksatmayın çünkü enfeksiyon önemli çocuk olmasını da engelleyebilir çok ileri durumlardaAllah nasip ederse Pazartesi günü baktıricam
Ayyy çok korkuyorum bir senedir korunmasız bekliyoruz bebek olmadı Allah nasip ederse Pazartesi günü gidicemevet aksatmayın çünkü enfeksiyon önemli çocuk olmasını da engelleyebilir çok ileri durumlarda
Evet kullanıyorum kokuda gidiyorÇamaşırınıza nioli yağı damlatın ferah tutuyor
Teşekkür ediyorum
Benden kaynaklı olunca eşim nasıl tedavi olacak ki ona bulaşmaz heraldebalık kokusu spesifiktir trikomonas enfeksiyonunda olur. ve eşli tedavi olmanız lazım. başka bi doktora daha gidin.
Neden bulaşmasın? Bu tarz enfeksiyonlar eşli tedavi gerektirir. Biriniz tedavi olup öteki olmayınca sürekli bulaşıp bulaşıp duracakBenden kaynaklı olunca eşim nasıl tedavi olacak ki ona bulaşmaz heralde
Enfeksiyon oluyor aslında bu ama herkes farklı tabi ananas yemek iyi benim bildiğim bol su vs.. enfeksiyonda akıntı eşlik eder takip etVajinamda iliski sırası yoğun ölü balık gibi kokuyor ne kullanmam gerekli fikri olan var mı?