vajinada koku

varolussal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
19
6
selam herkese. vajinamda herhangi bi mantar tarzı problem olmadığı hâlde sürekli ağır bi koku mevcut. temizliğine ve kendine özen gösteren bi kadınım ama bu durum yakınlaşma yaşadığım partnerlerime karşı çok fazla özgüvenimi kırıyor. bundan nasıl kurtulabilirim. ufak dahi olsa yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Mantar dışı bir enfeksiyon ya da iltihap durumu olabilir, iyi bir uzmana görünün, vajinanın normal florası kokulu değildir

Kokuyu yok edeceğim diye duş jeli vb kullanmayın çok zararlı, özel intim temizleyici
kullanın. Temizliğe dikkat ediyorsanız zaten koku içerden bi sebepledir.

Enfeksiyon mantar vs dışında vajinanın normal kokusunun ötesinde koku oluşmaz. Doktora gitmelisiniz.

İntim jel önerisi gelmiş ancak onu da her duşta kullanmamak gerek. Maksimum haftada 2 kez az miktarda. Vajina florası bozulursa hastalıklara ve kokuya davetiye çıkarırsınız.

Cumlaude lab intim temizleyici kullanın, faydası oluyor.

Cumlaude lab intim temizleyici kullanın, faydası oluyor.
Kızlar bu intim jelleri iç kısımlara da kullanmak zararlı mı ya.nası desem bu klitoris vs olan bölgeler işte
Konu sahibi gibi bendede cok rahatsiz edici bi koku oluşuyor. Ben genelde günde bir defa, veya iliski öncesi kullanıyorm ama benm koku içte olduğu için içlerede uyguluyorum baya. 2 senedirde kullanıyorum bi zararı olmadı kokuyuda %90 azaltıyor sonradan bi zarar görür müyüm

Ben de o şekilde yıkıyorum. İç dudakları, çevresini vs afedersiniz. Bir sıkıntı yaşamadım. Zaten o bölgeye özel üretiliyor, ph’ı vs uygun.

Çok teşekkür ederim bi kaç yerde okuyunca bi kafa karışıklığı yaşadım bende
Tabi ki farklı düşünceler var. Sadece su ile yıkayın diyen de var, Intim jel öneren de var. Ama sadece su ile yıkayınca hiç hijyenik bulmuyorum. Aynayla bakınca iç dudakların temiz olmadığını görüyordum, bir şeyler birikmiş gibi Ben bir süredir kullanıyorum. Jel kullanınca tertemiz oluyor, ferah bir koku oluyor ve yumuşacık oluyor. İki senedir de kullanıyorum. Kontrollerime de gidiyorum, floramda bir bozulma, enfeksiyon olmadı. Eskisi gibi koku da olmuyor. E daha ne olsun.

Vajinal duş gibi bir şeyse bahsttiğiniz, doğal sirkeli su da kullanabilirsiniz, vajinit gibi enfeksiyonlarda çok başarılı

Bendede oldu ölmüş balık kokusu gibiydi.Hem eşim hem ben ilaç kullandık antibiyotik geçti

Kesinlikle ,bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…