- 18 Eylül 2021
- 19
- 6
-
- Konu Sahibi varolussal
Mantar dışı bir enfeksiyon ya da iltihap durumu olabilir, iyi bir uzmana görünün, vajinanın normal florası kokulu değildirselam herkese. vajinamda herhangi bi mantar tarzı problem olmadığı hâlde sürekli ağır bi koku mevcut. temizliğine ve kendine özen gösteren bi kadınım ama bu durum yakınlaşma yaşadığım partnerlerime karşı çok fazla özgüvenimi kırıyor. bundan nasıl kurtulabilirim. ufak dahi olsa yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
Kızlar bu intim jelleri iç kısımlara da kullanmak zararlı mı ya.nası desem bu klitoris vs olan bölgeler işteCumlaude lab intim temizleyici kullanın, faydası oluyor.
Ben de o şekilde yıkıyorum. İç dudakları, çevresini vs afedersiniz. Bir sıkıntı yaşamadım. Zaten o bölgeye özel üretiliyor, ph’ı vs uygun.Kızlar bu intim jelleri iç kısımlara da kullanmak zararlı mı ya.nası desem bu klitoris vs olan bölgeler işte
Konu sahibi gibi bendede cok rahatsiz edici bi koku oluşuyor. Ben genelde günde bir defa, veya iliski öncesi kullanıyorm ama benm koku içte olduğu için içlerede uyguluyorum baya. 2 senedirde kullanıyorum bi zararı olmadı kokuyuda %90 azaltıyor sonradan bi zarar görür müyüm
Çok teşekkür ederimBen de o şekilde yıkıyorum. İç dudakları, çevresini vs afedersiniz. Bir sıkıntı yaşamadım. Zaten o bölgeye özel üretiliyor, ph’ı vs uygun.
Tabi ki farklı düşünceler var. Sadece su ile yıkayın diyen de var, Intim jel öneren de var. Ama sadece su ile yıkayınca hiç hijyenik bulmuyorum. Aynayla bakınca iç dudakların temiz olmadığını görüyordum, bir şeyler birikmiş gibiÇok teşekkür ederimbi kaç yerde okuyunca bi kafa karışıklığı yaşadım bende
Kesinlikle ,bende öyle düşünüyorumTabi ki farklı düşünceler var. Sadece su ile yıkayın diyen de var, Intim jel öneren de var. Ama sadece su ile yıkayınca hiç hijyenik bulmuyorum. Aynayla bakınca iç dudakların temiz olmadığını görüyordum, bir şeyler birikmiş gibiBen bir süredir kullanıyorum. Jel kullanınca tertemiz oluyor, ferah bir koku oluyor ve yumuşacık oluyor. İki senedir de kullanıyorum. Kontrollerime de gidiyorum, floramda bir bozulma, enfeksiyon olmadı. Eskisi gibi koku da olmuyor. E daha ne olsun.