• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada Kisti Olan Var mı ?

asteo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
14
0
36
İzmir
arkadaşlar 2 ay önce kadar muayenede vajinamın sol üst kısmında sert bir kitle olduğunu ve aldırmam gerektiğini söyledi doktor içerde yani,ilk defa duydum böyle bişeyi hala aldırmadım korkumdan birde genel anestezi ile oluyomuş bu operasyon bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
benm bi arkadaşımn vardı böyle bi sıkıntısı ama onunki kıl kökü iltihaplanmasıydı sizinki gibi vajinada.
kist olduğuna eminmisinz?
operasyon lokal anesteziyle olmştu umarm ciddi bişi değildir geçmiş olsnn...

teşekkür ederim

vajina da sert kitle diye yazıyor doktorun verdiği raporda vajinal ultrasonda gördü yani dışardan hiçbişeyim yok gittiğim yerde bu operasyon yapılmadığı için böyle bir rapor verdi hastaneye gitmemi orda yaptırabileceğimi söyledi

arkadasim bu senin dedigin kist miyom olmasin benimder rahimde var ve ameliyatlaalinmasi lazim bende korkuyorun

yok vajinada dün başka bir doktora gittim zaten vajinal bir urmuş 2 ayda bir kontrole gitcem büyüme yaparsa alıncak beni rahatsız etmediği ve kötü görüntülü bir kitle olmadığı için almaya gerek yok şimdilik dedi tabi bu arada ayriyetten bide rahimde miyom olduğunu öğrendim oda büyük olmadığı için müdahele edilmedi...ama ciddi ciddi kitle benim vajina duvarımda rahim ağzı ile vajina girişi arasında 8-10 cm lik bi kısım var kitle orda

arkadasim kistin boyutu 8 10 santim ve kucukmu dedi sana doktor bana aksina buyuk gibi geldi gerci doktor tabii daha iyi bilr demekki yeri tehlikeli degil

gecmis olsun

yok yahu yanlış anladın vajina girişi ile rahim ağzı arasında 8-10 cm lik bi kısım var kitle orda ve 1 cm vajina duvarında yani

Back