• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada kasinti ve yanma gebelik belirtisi olabilirmi?

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Merhaba hanimlar 4 aylik evliyim bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalıştım yumurtama uzerinden 11 gun gecti aslinda pek bi belirtim yok ama vajinada kasinti ve biraz yanma var aslinda cok şiddetli seyler degil ayrica biraz belim agriyor. Adetimden 3 gun gecti 2 aydir duzenli adet goruyordum 4 gun once evde gebelik tetsi yaptim negatifti buna benzer durunlar yasayan varmi?

Bel agriniz için belki diyebiliirim. Ama kasınti yanma için sanmiyorum neden bir tane daha gebelik testi yapmiyorsunuz ?

Gecen ay benimde başıma geldi hiç olmamıştım enfeksiyon diye gebelik mi acaba dedim . Önce bir test yapın gebelik varsa da yoksada hemen tedaviye başlayın ki geçsin çok kötü bir durum çünkü yasayan bilir .

Gecen ay benimde başıma geldi hiç olmamıştım enfeksiyon diye gebelik mi acaba dedim . Önce bir test yapın gebelik varsa da yoksada hemen tedaviye başlayın ki geçsin çok kötü bir durum çünkü yasayan bilir .
Aslinda kasintim sadece gece oliuor gunduz bir sıkıntım yok

Merhaba hanimlar 4 aylik evliyim bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalıştım yumurtama uzerinden 11 gun gecti aslinda pek bi belirtim yok ama vajinada kasinti ve biraz yanma var aslinda cok şiddetli seyler degil ayrica biraz belim agriyor. Adetimden 3 gun gecti 2 aydir duzenli adet goruyordum 4 gun once evde gebelik tetsi yaptim negatifti buna benzer durunlar yasayan varmi?
Hamile kalmaya çalışırken sık ilişki yaşanıyor buda maalesef enfeksiyona neden oluyor geceleri olmasıda mantarı getirdi aklıma artış gösterebilir doktora gidin bence

Bayağı geçmiş ama sormak istedim merak ediyorum hamile miydiniz hamilrlik belirtisi miydi yoksa enfenksiyon muydu

Back
X