- 24 Ekim 2019
- 58
- 55
- 38
- 26
- Konu Sahibi Esrabesler
Bende vajinal enfeksiyon var bebek istiyorum ama olmuyor sperm vajinal enfeksiyon yuzunden oluyor olabilirmi 7 ay önce bir dusugum oldu ikincisini istiyorum olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon için fitil kullanıyorum ama uzun süreli çözüm olmuyorBence once enfeksiyonunuzun çözümüne odaklanin. Yoksa yine saglikli bi gebelik yasayamazsiniz malesef.
Bitkisel kurler denediniz mi? Sogan yada maydanoz yapabilirsiniz, enfeksiyona iyi geliyo. Camasirinizi da utulemekte ve sık değiştirmekte fayda var. Ve bol bol suEnfeksiyon için fitil kullanıyorum ama uzun süreli çözüm olmuyor
merhaba vajinal enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız idrar testinde mi çıkıyor? Ya da bir belirtisi var mı? Bende şüpheleniyorum ama emin değilimBende vajinal enfeksiyon var bebek istiyorum ama olmuyor sperm vajinal enfeksiyon yuzunden oluyor olabilirmi 7 ay önce bir dusugum oldu ikincisini istiyorum olmuyor
Alındım var yeşil renginde uzun süredir ve ben daha öncede tedavi gördüm enfeksiyondanmerhaba vajinal enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız idrar testinde mi çıkıyor? Ya da bir belirtisi var mı? Bende şüpheleniyorum ama emin değilim
Kültür ve smear testi yaptirmalisin ancak oyle cikar olup olmadigi ve akintini kontrol et benim beyaz losyon gibiydi grimsi tuaf ve kokuyodu cok kötüYa bende çok şüpheleniyorum enfeksiyondan alttan muayenede mi belli oluyor
Smear testim de bir şey çıkmadı akıntım kokulu değil ama beyazKültür ve smear testi yaptirmalisin ancak oyle cikar olup olmadigi ve akintini kontrol et benim beyaz losyon gibiydi grimsi tuaf ve kokuyodu cok kötü
Smear da bisi cikmadiysa iyi canim koku yoksada endiselenme benim koku ve kasik agrim cok oluyodu kesintisizSmear testim de bir şey çıkmadı akıntım kokulu değil ama beyaz
Evet bende öyle muayene oldumYa bende çok şüpheleniyorum enfeksiyondan alttan muayenede mi belli oluyor
10 gün kadar sogan suyu içtim faydası olmuştur ıllaki ama tekrarlıyor maydonoz suyuda içtimBitkisel kurler denediniz mi? Sogan yada maydanoz yapabilirsiniz, enfeksiyona iyi geliyo. Camasirinizi da utulemekte ve sık değiştirmekte fayda var. Ve bol bol sukalıcı çözümunuzu bulursunuz insallah
Öncelikle geçmiş olsun. Sizin önceliğiniz şu anda bebek değil enfeksiyonu gidermek olmalı çünkü gebelikte enfeksiyon gebeliği sonlandıabilecek bi durum. Yani sperm tutunsa enfeksiyon meleğinizi sizden alsa daha çok üzülürsünüz.Bende vajinal enfeksiyon var bebek istiyorum ama olmuyor sperm vajinal enfeksiyon yuzunden oluyor olabilirmi 7 ay önce bir dusugum oldu ikincisini istiyorum olmuyor
Bende de alttan muayene ile vajinal enfeksıyon oldugu anlaşıldı antıbıyotık kullanıyorum siz hamile kalkabildiniz mıBende vajinal enfeksiyon var bebek istiyorum ama olmuyor sperm vajinal enfeksiyon yuzunden oluyor olabilirmi 7 ay önce bir dusugum oldu ikincisini istiyorum olmuyor