• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık vajinada enfeksiyon olan birisinde sperm kac gun yasar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esrabesler

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
58
55
38
26
Bende vajinal enfeksiyon var bebek istiyorum ama olmuyor sperm vajinal enfeksiyon yuzunden oluyor olabilirmi 7 ay önce bir dusugum oldu ikincisini istiyorum olmuyor

Bence once enfeksiyonunuzun çözümüne odaklanin. Yoksa yine saglikli bi gebelik yasayamazsiniz malesef.

Enfeksiyonu çozmeden hamile kalamassiniz zaten. Kalsanizda saglikli olmaz zaten. Ben 36.haftada idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin doktorum hemen antibiyotik verdi cok tehlikeli bebek icin dedi. Birde sizinki sadece bir sperm hucresi tabiki zarar verir hamile kalmanizi da engeller.

Enfeksiyon için fitil kullanıyorum ama uzun süreli çözüm olmuyor
Bitkisel kurler denediniz mi? Sogan yada maydanoz yapabilirsiniz, enfeksiyona iyi geliyo. Camasirinizi da utulemekte ve sık değiştirmekte fayda var. Ve bol bol su👍 kalıcı çözümunuzu bulursunuz insallah

Bende vajinal enfeksiyon var bebek istiyorum ama olmuyor sperm vajinal enfeksiyon yuzunden oluyor olabilirmi 7 ay önce bir dusugum oldu ikincisini istiyorum olmuyor
merhaba vajinal enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız idrar testinde mi çıkıyor? Ya da bir belirtisi var mı? Bende şüpheleniyorum ama emin değilim

merhaba vajinal enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız idrar testinde mi çıkıyor? Ya da bir belirtisi var mı? Bende şüpheleniyorum ama emin değilim
Alındım var yeşil renginde uzun süredir ve ben daha öncede tedavi gördüm enfeksiyondan

Canim bendede vardi enfeksiyon enfeksiyon kesinlikke gebelige engel olsa bile düşük riski cokmus o yuzden en başta enfeksiyondan kurtulmalisin.. Doktorum bana antibiotik versi 1 hafta kullandim ve gecti tekrarlamadi antiniotik cok agirdi ama hemen ise yaradi

Ya bende çok şüpheleniyorum enfeksiyondan alttan muayenede mi belli oluyor
Kültür ve smear testi yaptirmalisin ancak oyle cikar olup olmadigi ve akintini kontrol et benim beyaz losyon gibiydi grimsi tuaf ve kokuyodu cok kötü

Smear testim de bir şey çıkmadı akıntım kokulu değil ama beyaz
Smear da bisi cikmadiysa iyi canim koku yoksada endiselenme benim koku ve kasik agrim cok oluyodu kesintisiz

Bitkisel kurler denediniz mi? Sogan yada maydanoz yapabilirsiniz, enfeksiyona iyi geliyo. Camasirinizi da utulemekte ve sık değiştirmekte fayda var. Ve bol bol su👍 kalıcı çözümunuzu bulursunuz insallah
10 gün kadar sogan suyu içtim faydası olmuştur ıllaki ama tekrarlıyor maydonoz suyuda içtim

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin önceliğiniz şu anda bebek değil enfeksiyonu gidermek olmalı çünkü gebelikte enfeksiyon gebeliği sonlandıabilecek bi durum. Yani sperm tutunsa enfeksiyon meleğinizi sizden alsa daha çok üzülürsünüz.
Enfeksiyonun nedeni ve boyutu önemli. Benim doktorum içeri batikon sıktırıyodu enjektörle . Vücuda zarar veren bişey değil ki doğumdan sonra da bu yöntem kullanılıyo enfeksiyon oluşmaması için. Doktorunuz muhtemelen o bölge için antibiyotik vs ilaç vermiştir .sizde destekleyici olarak batikon sıkabilirsiniz kesinlikle işe yarıyo. Bol su için. Enfeksiyonu çözdükten sonra Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Çünkü inanın o mutluluğu yaşadıktan sonra ona bişey olma ihtimali bile insanı kahrediyo

Bende de alttan muayene ile vajinal enfeksıyon oldugu anlaşıldı antıbıyotık kullanıyorum siz hamile kalkabildiniz mı

Merhaba arkadaşlar bende muayne sonucu akut vajinit cıktı bu hamileliği engellemiş olabilir mi?

Back