Bilmiyorum ki inşallah öyledir dipte ortası delik gibi sanki et parçası gibi yaniBende bilemicem canim merak ettim ama yarin yaz buraya.parmaginiza degen ne acaba et parcasidir belki
Zarınızmı acaba baya ice soktunuzmu parmaginiziBilmiyorum ki inşallah öyledir dipte ortası delik gibi sanki et parçası gibi yani
Girisin azcik ic tarafinda 2 cm falan.sen yinede bidaha parmaginla kurcalama canim doktor yarin bi baksin vajinal muaynedende korkma sakin biraz acip bakicak sadeceZar girişte olmuyor mu ay bilemedim ki baya aşağıda tamamen soktum parmağımı içeri bide kurcalayınca sabah kanamam oldu azcık
Ay o kadar cahilim ki bu konularda bide okumuş etmiş eğitimli insan bilirdim kendimi inanamazsın neler düşünüyorum iki gündür:) elimde il dışında çalıştığı için yalnız gidicem doktora ama adet dönemime daha bir hafta var işteRahim adet döneminde assagi iner yuvarlak yumuşaktır büyük ihtimal ona dokunuyorsunuz endişelenmeyin:)
Normal bence bir hafta sıkmayın canınızı ben eminim ona dokunuyorsunuz hatta eskiler hamile olup olmadığını adet döneminde rahme dokunarak anlarmış :) hem bunun eğitimle alakası yok bence bizim toplumumuz bunu konuşmanın ayıp olduğunu bize öğrettiği için bilmiyoruzAy o kadar cahilim ki bu konularda bide okumuş etmiş eğitimli insan bilirdim kendimi inanamazsın neler düşünüyorum iki gündür:) elimde il dışında çalıştığı için yalnız gidicem doktora ama adet dönemime daha bir hafta var işte
Çok teşekkür ederim rahatladım şuan hissis bişey yuvarlar ve ortası yumuşak bişi var doktora rahat gidicem sayenizde:)Normal bence bir hafta sıkmayın canınızı ben eminim ona dokunuyorsunuz hatta eskiler hamile olup olmadığını adet döneminde rahme dokunarak anlarmış :)
Canım muayene oldum dediğin gibi rahimmiş o :) problem yok çok şükürNormal bence bir hafta sıkmayın canınızı ben eminim ona dokunuyorsunuz hatta eskiler hamile olup olmadığını adet döneminde rahme dokunarak anlarmış :) hem bunun eğitimle alakası yok bence bizim toplumumuz bunu konuşmanın ayıp olduğunu bize öğrettiği için bilmiyoruz
CokÇ sevindim canımCanım muayene oldum dediğin gibi rahimmiş o :) problem yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?