Vajinada doku

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Merhaba arkadaşlar.
Yeni evliyim ve eşimle ilk birlikteliğim çok ağrılı geçti ilktir dedim dayandım kanama 2 gün sürdü az miktarda. Sonra tekrar denedik ama aşırı baskı hissi ve yanma vardı zor ilerledik ama dayandım fakat anlamadığım vajinanın ilerisinde yumuşak bi doku yuvarlak hissiz bişi var ve o bölge yüzünden ağrı yaşadığımı farkettim.yarın doktora gidiyorum ama çok endişeliyim.dün ilişki olmadı ama içim içimi yediği için parmağımla orayı kontrol ettim ve orda bişi var biraz kurcaladım sabah baktım kanamam olmuş az miktar bu nedir sizce çok endişeliyim.

Bende bilemicem canim merak ettim ama yarin yaz buraya.parmaginiza degen ne acaba et parcasidir belki

Zar girişte olmuyor mu ay bilemedim ki baya aşağıda tamamen soktum parmağımı içeri bide kurcalayınca sabah kanamam oldu azcık

Zar girişte olmuyor mu ay bilemedim ki baya aşağıda tamamen soktum parmağımı içeri bide kurcalayınca sabah kanamam oldu azcık
Girisin azcik ic tarafinda 2 cm falan.sen yinede bidaha parmaginla kurcalama canim doktor yarin bi baksin vajinal muaynedende korkma sakin biraz acip bakicak sadece

Rahim adet döneminde assagi iner yuvarlak yumuşaktır büyük ihtimal ona dokunuyorsunuz endişelenmeyin:)

Yok doktordan muayeneden korkmam canım acısa da sonuçta doktor :) teşekkür ederim gelişmeleri yazıcam sana

Rahim adet döneminde assagi iner yuvarlak yumuşaktır büyük ihtimal ona dokunuyorsunuz endişelenmeyin:)
Ay o kadar cahilim ki bu konularda bide okumuş etmiş eğitimli insan bilirdim kendimi inanamazsın neler düşünüyorum iki gündür:) elimde il dışında çalıştığı için yalnız gidicem doktora ama adet dönemime daha bir hafta var işte

Normal bence bir hafta sıkmayın canınızı ben eminim ona dokunuyorsunuz hatta eskiler hamile olup olmadığını adet döneminde rahme dokunarak anlarmış :) hem bunun eğitimle alakası yok bence bizim toplumumuz bunu konuşmanın ayıp olduğunu bize öğrettiği için bilmiyoruz

Normal bence bir hafta sıkmayın canınızı ben eminim ona dokunuyorsunuz hatta eskiler hamile olup olmadığını adet döneminde rahme dokunarak anlarmış :)
Çok teşekkür ederim rahatladım şuan hissis bişey yuvarlar ve ortası yumuşak bişi var doktora rahat gidicem sayenizde:)

Canım muayene oldum dediğin gibi rahimmiş o :) problem yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…