puslu90 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2013 3 0 6 İstanbul 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi puslu90 #1 Arkadaşlar bende 1 hafta oldu beyaz kabarcıklar çıktı 3 tane ama kaşıntı,akıntı,acıma vs herhangi birşey yok.Bunun nedeni ne olabilir biraz korktum ve sizlere danışmak istedim yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar bende 1 hafta oldu beyaz kabarcıklar çıktı 3 tane ama kaşıntı,akıntı,acıma vs herhangi birşey yok.Bunun nedeni ne olabilir biraz korktum ve sizlere danışmak istedim yardımlarınızı bekliyorum...
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi puslu90 #2 Tatlım muhtemelen mantar doktora görün derim daha da ilerler ben yaşadım süt kesiği gibi oluyo
puslu90 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2013 3 0 6 İstanbul 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi puslu90 #3 de_niz .!.: Tatlım muhtemelen mantar doktora görün derim daha da ilerler ben yaşadım süt kesiği gibi oluyo Genişletmek için tıkla... Ama bende akıntı filan olmuyor canım sadece beyaz nokta şeklinde kabarcık var bu mantar olabilr mi
de_niz .!.: Tatlım muhtemelen mantar doktora görün derim daha da ilerler ben yaşadım süt kesiği gibi oluyo Genişletmek için tıkla... Ama bende akıntı filan olmuyor canım sadece beyaz nokta şeklinde kabarcık var bu mantar olabilr mi
Z zxcvbm Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 5 1 1 İstanbul 27 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi puslu90 #4 puslu90 .!.: Ama bende akıntı filan olmuyor canım sadece beyaz nokta şeklinde kabarcık var bu mantar olabilr mi Genişletmek için tıkla... Ne çıktı sonuç olarak cevap verir misiniz
puslu90 .!.: Ama bende akıntı filan olmuyor canım sadece beyaz nokta şeklinde kabarcık var bu mantar olabilr mi Genişletmek için tıkla... Ne çıktı sonuç olarak cevap verir misiniz
tabiiyaa Hayvansever Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2014 72 54 88 27 4 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi puslu90 #5 Bende de iç dudak kısmında minik minik pıtırcıklar var kaşıntı yok yağ bezesi gibi duruyor. Ne olabilir?
Bende de iç dudak kısmında minik minik pıtırcıklar var kaşıntı yok yağ bezesi gibi duruyor. Ne olabilir?