• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada agri

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Merabalar vajinada agri yasayan anne adaylari varmii acaba ya benim basindan beri vardi ama gecmisti yine basladi ve bu seferki biraz daha sidetli ve tam geciyor yine basliyor sanki agrisi kasiklarimada hafiften vuruyor gibi bu ay iki kez kontroldeydim napicami bilemedim yasayan varmi ilk oldunda sordumda bebek buyudu icin denildi ama agrisi gecip sizliyor sonra tam gecip yine basliyor

Merhaba sizi sürekli burada görüyorum ve sürekli ağrı, anksiyete üzerine konu açıyorsunuz. Sanırım durumunuz ciddi bana öyle geldi. Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Merhaba sizi sürekli burada görüyorum ve sürekli ağrı, anksiyete üzerine konu açıyorsunuz. Sanırım durumunuz ciddi bana öyle geldi. Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Evt almayi dusunuyorum zaten yalniz iyi bir doktor bulmak istiyorum cunku ben bulgaristanliyim ve iyi doktor bulmak cok zor burda ozelikle türk olmasini istiyorum ki kendimi daha iyi ifade edebileyim diye benim surekli kaygilanmamin asil sebebi ilk bebeyimi ilerleyen aylarda kaybetmem doktora ayri sorup burdaki deneyimli anne adaylarina danisyorum mesela gaz sancim cok fazlaydi ve birisi kimiyon cayini onerdi ve bana oldukca faydasi oldu bi badka sayfada da ayva onerildi

Yeni mi basladi onceden mi vardi. Mesela pantalon giyip cikarirkende bacaklarinizi kaldirmakta sorun yasiyor musunuz? Erken dogum riskiniz neden dolayi
Erken doum mu bilmiyorum.ki oncedende ara ara yadiyodum zaten ama uzun zamandir yoktu yine basladi evt bacaklarimi.kaldirmakta sorun yasiyorum

Erken doum mu bilmiyorum.ki oncedende ara ara yadiyodum zaten ama uzun zamandir yoktu yine basladi evt bacaklarimi.kaldirmakta sorun yasiyorum
Doktorunuza sorun bunu ekbette ama benin ikinci gebeligimde bebek olmasi gerekenden asagi yerlestigi icin cok agrili bi gebelik gecirdim. Son aylardabyurumek dahi mesele olmustu. Umarim sizin ki oyle birsey degildir

Doktorunuza sorun bunu ekbette ama benin ikinci gebeligimde bebek olmasi gerekenden asagi yerlestigi icin cok agrili bi gebelik gecirdim. Son aylardabyurumek dahi mesele olmustu. Umarim sizin ki oyle birsey degildir
Yarin gidicam ben bulagaristanliyim bu aksam hadtanedeki doktoru taniyorum orda calisan arkadasima sordum o adam.ickici ve ters yari ki doktor turk ve iyi yarin gidicam acile peki vajina agrisi oldumu sizde

Back