Vajina yırtığı kanama ve ilişkide ağrı

Çok geçmiş olsun yırtık kendi kendine 15-20gün ilişki yaşamayınca düzeldi düzelince doktora gittim kanama sebebim enfeksiyonmuş fitil verdi kullandım her büyük
Çok geçmiş olsun yırtık kendi kendine 15-20gün ilişki yaşamayınca düzeldi düzelince doktora gittim kanama sebebim enfeksiyonmuş fitil verdi kullandım geçti
Peki görünürde orası nasıldı iç kısım benim kıpkırmızı yara gibi yara da del ama anlayamıyorum afedersiniz sadece büyük tuvalette kanıyor birazcık sizin de öylemiy di

Peki görünürde orası nasıldı iç kısım benim kıpkırmızı yara gibi yara da del ama anlayamıyorum afedersiniz sadece büyük tuvalette kanıyor birazcık sizin de öylemiy di
Hiç ıkınmamanız gerekir sıvı beslenin bende sonrasında kanama olmadı çok dikkat ettim idrar biraz yakıyor ama 15güne kapanır çok geçmiş olsun krem ve fitil kullandım

Sizin ki buyuk tuvalette kanama yapıyorsa hemeroit de olabilir. .. buyuk tuvalet yaparken cam kesiği gibi aci hissediyir musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…