- 10 Aralık 2024
- 21
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi coktedirginnnnnn
-
akintiniz yogun kivamli yesile donuk mu afedersiniz balgam gibiÖncelikle bu akıntı bende 4 yıldır var yeşil akıntım geçmiyor arada kaşıntı oluyor antibiyotik kullandım kaç defa geçmedi geçmiyor bildiğim yeşil akıntı bazende vajina içerisinde pütür pütür akıntı oluyor geçen var mı
Merhaba geçmiş olsun başıma da aynısı geldi hergün bolbol su içip sık idrara çıkın ben bu şekilde atlattımkizlar merhaba yazin bir idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ama bu zamana kadar gecirdigim en siddetlisiydi 10 gun iyilesemedim bobregim agriyodu atesim 39 bucuk siddetli eklem agrilari yasadim doktorum yogun idrar yolu enfeksiyonu gecirdigimi hem idrarimda hem kanimda yuksek enfeksiyon cikti. Sonrasinda vajinamdan devamli farkli renkte kokusuz akintilar mevcuttu. sari yesil genelde beyazdi takip etmeye devam ettim.ilk baslarda cok az su icsemde 1 aydir gunde 3 lt su icmeye calisiyorum akintimin rengi degismeye devam etti koyu kokusuz yesil akinti gunde 1 peceteye geliyordu sadece silince.Gecenlerde grip oldum ve 1000 mg antibiyotik ictim yine akintimin rengi degiskenlik gosterdi ama yesil gunde 1se daha az gelmeye baslamisti aile hekimimiz ise agizdan vajina florasi icin bi vitamin verdi ayni durumu yasayan var mi saglik anksiyetem var.ayni sey basina gelmis olan var mi cok korkuyorum ya kotu bisey olursa doktora gidersem ya kotu bisey derse diye
Ayrıca arkadaşlar instagram hesabımı takip edip bana destek olursanız çok sevinirim teşekkürler hesap: birmustakilev_Merhaba geçmiş olsun başıma da aynısı geldi hergün bolbol su içip sık idrara çıkın ben bu şekilde atlattım
birde doktor ne soyledi bunun icin
Evet aynı o şekil antibiyotik verip yolladılar alttan muayene olamadım bakireyim bilmiyprum geçmedi kaç yıldırakintiniz yogun kivamli yesile donuk mu afedersiniz balgam gibi
Merhaba geçmiş olsun başıma da aynısı geldi hergün bolbol su içip sık idrara çıkın ben bu şekilde atlattı
antibiyotikler daha cok yogunlastiriyor bence ben her gun yesil cay icmeye basladimEvet aynı o şekil antibiyotik verip yolladılar alttan muayene olamadım bakireyim bilmiyprum geçmedi kaç yıldır
bu arada hekim bi sebep soylemedi mi neden olurmus vs gibiBende yaşıyorum bir süredir, düzenli muayeneye giderim ama tahlillerde testlerde hiç bi sebep bulunmadı enfeksiyon bile çıkmıyor tam olarak. Hamileyim ve ara ara devam ediyor ara ara azalıyor bazen olmuyor. Çok su içmeye dikkat ediyorum, bir de çamaşırlarınızı diğer kıyafetlerle yıkamamaya özen gösterin, ben çamaşırları önce beyaz sabunla elimde sıcak suyla yıkayıp ardından makineye atıp yüksek ısıda yıkayıp sonrada ütülüyorum. Gerçekten bu kronikleşti bende galiba geçiremiyorum yüzde yüz ama en azından bunlarla enfeksiyonunuz azalır.
Umarım geçerantibiyotikler daha cok yogunlastiriyor bence ben her gun yesil cay icmeye basladim
Merhaba bende de aynısı oluyo iç çamaşırıma normal gibi geliyor ama tuvalette ıkınınca yeşil gibi, sorunu çözebildiniz mi? kadın doğuma gitmeyi düşündünüz mü? bir de ben 2 kere fitil kullandım mantar için....kizlar merhaba yazin bir idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ama bu zamana kadar gecirdigim en siddetlisiydi 10 gun iyilesemedim bobregim agriyodu atesim 39 bucuk siddetli eklem agrilari yasadim doktorum yogun idrar yolu enfeksiyonu gecirdigimi hem idrarimda hem kanimda yuksek enfeksiyon cikti. Sonrasinda vajinamdan devamli farkli renkte kokusuz akintilar mevcuttu. sari yesil genelde beyazdi takip etmeye devam ettim.ilk baslarda cok az su icsemde 1 aydir gunde 3 lt su icmeye calisiyorum akintimin rengi degismeye devam etti koyu kokusuz yesil akinti gunde 1 peceteye geliyordu sadece silince.Gecenlerde grip oldum ve 1000 mg antibiyotik ictim yine akintimin rengi degiskenlik gosterdi ama yesil gunde 1se daha az gelmeye baslamisti aile hekimimiz ise agizdan vajina florasi icin bi vitamin verdi ayni durumu yasayan var mi saglik anksiyetem var.ayni sey basina gelmis olan var mi cok korkuyorum ya kotu bisey olursa doktora gidersem ya kotu bisey derse diye
Bekarım ( hiç kimsenin ile elime değmedi bile)kaç yıldır var bu yeşil akıntı artık şey düşünmeye başladım küçükken sürekli çişimi yapamazdım hastaneye giderdik enfeksiyon olurdum ondan kaynaklı mu acaba geçmemesiBenimde yeşil fitil kullanıyorum, hamileyim üstelik yani neden korkuyorsun ki enfeksiyon bu usutursun olur, çok sabunla jelle yıkarsın florası bozulur olur, pis bir yerde tuvalet kullanırsın olur, kullandığın ilaclar yan etki yapar olur, olur da olur yani sarı yeşil akıntı olur ben direkt yeşil olurum hep doktora sorarsın verir ilaç kullanırsın bol su içersin geçer işin başı bol su içmek öyle atılıyor
Merhaba şuan bende yaşıyorum bu durumu.. Bende sizin gibi bi cok yorum okudum kötü şeyler getirdim aklıma hpv falan.. Doktora gidin ilaç ve ya fitil verir ve geçer.. Antibiotik kullanmakta bunu tetikleyebilir. Mesela ben kortizonlu ilaç kullandım 2 ay o sebepten bağışıklığım düştü o sebepten oldu. Google da falan cok araştırmayın ben okudukça uykularım kaçıyorducok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz. ben oyle seyler okudum ki yok hpv yok su yok bu elim ayagim saldi psikolojik olarakta bakalim simdi vitamin iciyorum sizede cok gecmis olsun fitille duzeliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?