Merhabalar arkadaşlar Konya dan yazıyorum. Kızlık zarı diye gittiğim Azer hoca vajinamda yara olduğunu ve dondurulması gerektiğini dondurmaz isek kızlık zarını diksek bile o yara zamanla kızlık zarını tekrar açabilir ddi iki test aldı benden ilki negatif geldi. intraepitelyal lezyon ve malignite açısindan NEGATİF Servikovajinal yayma, (Bethesda 2017) Inflamasyon (ICD-O Morfolojik kod; 0000/0, Neoplazma rastlanmamıştır). İkinci testimi de ketem de verdim hpv testi daha çıkmadı. Sonrasında Medicana hastanesinde Nil hoca ya gittim o da dondurma ilerde açılabilir ddi ve yakmamız gerektiğini söyledi. Azer hoca yakma işlemi yapılırsa ilerde çocuk sahibi olurken sorun olabileceğini söyledi. Ve kızlık zarı ile ilgili de şimdi görünürde bir evlilik yoksa düğününden 2 3 ay kala diktirmem gerektiğini söyledi. Kanamam riski yüzünden. Bi bilen biri yazabilir mi dondurma işlemi mi yoksa yakma işlemini mi yaptırmam gerekiyor. Hiç evlenmedim çocuk sahibi olmak istiyorum ilerde önüme engel olarak çıksın istemiyorum. Kızlık zarını da şimdi diktirmem 3 seneye evlensem yine de kanar mı???