- 18 Haziran 2024
- 483
- 16
- 13
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Nerden aklina geldi de metak ettin usenmeden araştırdınMerhabalar bir şey sormak istiyorum çok alakasız olabilir. Ben vajina yapımı inceledim doktorlardan da dinledim. Ancak idrar deliğimin olduğu yapının hemen 1 cm altında başka bir etsi yapı daha var. Googleden incelediğimde böyle bir yapı göremedim. İdrar deliğine benziyor ancak o yapıda delik yok ve yuvarlak gibi. Ne olduğunu bilmiyorum bilgisi olan var mı ?
(Vajinam değil)
Bende googleden araştırdım ama bilmiyorum ne olduğunu. Üretram ile birleşik hemen altında 1 cm vsİlk defa böyle bir şey duyuyorum
Neden üşeneyim ? Kendi cinsel organimi tanımak üşenilecek bir şey miNerden aklina geldi de metak ettin usenmeden araştırdın
Benzer konuyu nerede açmışım ? Kaç kez vajina yapımla alakali bir şey sordum. Keşke sorumu güzel okusaydınız. Delik demedim. Üretramın altında yine ürettiyse birleşik 1 cm altında yuvarlak bir yapıdan bahsettimDurup durup benzer konular açınca ne oluyor acaba
O deliği nasıl gördün nasıl inceledin hangi doktor sana vajinanla ilgili bilgi verdi ??
Bir daha bak belki vajinan yoktur
Insan boş olunca böyle oluyor demek ki
Nasıl gördünüz o ayrıntıları, iki büklüm inceleyerek mi yoksa ayna karşısında mı?Neden üşeneyim ? Kendi cinsel organimi tanımak üşenilecek bir şey mi
Konularına bir bak istersen hamilemiyim diye bir dünya konun varBenzer konuyu nerede açmışım ? Kaç kez vajina yapımla alakali bir şey sordum. Keşke sorumu güzel okusaydınız. Delik demedim. Üretramın altında yine ürettiyse birleşik 1 cm altında yuvarlak bir yapıdan bahsettim
El aynası ile inceledim. Işık yardımı ile. Aşırı incelemeye gerek yok gözüküyor uretra hemen altındaNasıl gördünüz o ayrıntıları, iki büklüm inceleyerek mi yoksa ayna karşısında mı?
Onlar ayrı bu ayrı konu hamilelikle üretramin yapısının ne alakası var araba ? Size silah zoruyla mı yanıtlatiyor birileri soruları. Oturup cetvelle 1 cm diye ölçmedim tahmini söylüyorum. Size göre her şey ütopik her şey absürt ve saçma. Birileri bir sey merak etse sizde içinden cımbızla çekip dalga geçecek ahkam kesecek şeyler bulsanız.Konularına bir bak istersen hamilemiyim diye bir dünya konun var
Vajinanaa ilgi açmadıysan ilişki sonrası buraya gelip hamilemiyim diye konular açmışın
Insan neden inceler acaba bide nasıl gördün ne yaptın kendini gerdin mi aynalar mi taktın ne yaptında bu kadar uğrastin 1 cm e kadar ince işler yaptın
Doktorlar ne dedi mesela ....hiç mi işiniz gücünüz yok yahu
Biz nerden bilelim senin seyin 1 cm altında ne olduğunu doktor görmüş o bilir gitmeden bişey diyemeyizNeden üşeneyim ? Kendi cinsel organimi tanımak üşenilecek bir şey mi
Size zaten bu nedir diye sormadım bu konu hakkında bilgisi olan veya bu şekilde bir durumu olan var mı diye sordum. Yoksa zaten siz bilemezsiniz.Biz nerden bilelim senin seyin 1 cm altında ne olduğunu doktor görmüş o bilir gitmeden bişey diyemeyiz
1 ay içinde 3 ay öncesi 4 ay öncesi diye bir kaç tane kinunuz var 3 ay geçmiş 4 ay geçmiş hamilemiyim diye soruyorsunuz önce nasıl hamile kalınır bunu ögrenin sonra 1 cm altı inceyin benceOnlar ayrı bu ayrı konu hamilelikle üretramin yapısının ne alakası var araba ? Size silah zoruyla mı yanıtlatiyor birileri soruları. Oturup cetvelle 1 cm diye ölçmedim tahmini söylüyorum. Size göre her şey ütopik her şey absürt ve saçma. Birileri bir sey merak etse sizde içinden cımbızla çekip dalga geçecek ahkam kesecek şeyler bulsanız.
Onu da öğreniyorum bunu da öğrenmek istiyorum. Tabi ki de herkes yorum yapacak bilgisi dahilinde.1 ay içinde 3 ay öncesi 4 ay öncesi diye bir kaç tane kinunuz var 3 ay geçmiş 4 ay geçmiş hamilemiyim diye soruyorsunuz önce nasıl hamile kalınır bunu ögrenin sonra 1 cm altı inceyin bence
Konuyu açarsan yorumu da herkes yapar...
Eeeee yaniSize zaten bu nedir diye sormadım bu konu hakkında bilgisi olan veya bu şekilde bir durumu olan var mı diye sordum. Yoksa zaten siz bilemezsiniz.
Bilgisi olan bilir. olmayan bilemez zaten. Sizinle polemiğe girmek istemiyorum gerçekten bir şeyleri öğrenmek istiyorum sonra şikayet ettirip hesabımı kapattırıyorlar. Başka şeylerle dalga geçin mümkünseEeeee yani
Bilgisi olan da ne bilsin o zaman
Offff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?